1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Ten Obraz Gry Jest Poprawny ?! (Screen z abgx360)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zeber007, Styczeń 22, 2011.

  1. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Witam. Czy ten obraz gry jest poprawny ? Otóż zrobiłem go następująco. Zmieniłem Wave 6 na Wave 3 w programie 360WavesPatcher i zmieniłem SS version na 2.
    Oto screen

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    emm nie ma tu żadnego screena ......
     
  4. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Screen został już dograny. Po prostu źle wstawiłem link ! :)
     
  5. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
  6. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Niestety ten temat znalazłem ale nie spełnił moich oczekiwań. Nie znalazłem w nim błędu tego ostatniego na żółto i na czerwono, tzn. Auto fix failed itd...
     
  7. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
  8. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Miał już ktoś coś podobnego i wie, czy będzie to działać ? Szkoda mi kolejnej płyty... Za pomoc podziękuję !!!!!!!
     
  9. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Poważnie tego nie widzę macmac mógłbyś skopiować mi tekst dotyczący tego błędu ew. zdjęcie ?? Szukam i nie mogę znaleźć... Może być na priv !
     
  10. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
    Ogólnie ujmując obraz jest zepsuty . Ściągnij inny lub spróbuj ten naprawić w abgx .
     
  11. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Podpowiesz w jaki sposób można go naprawić w abgxie ? Co więcej obraz nie powininen być zepsuty, gdyż gdy wrzucam go świeżo po rozpakowaniu jeszcze w Wave 6 to wszystko świeci się na zielono... Co mogę robić źle ??
     
  12. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
    Znajdż na forum lub w google jak ustawić abgx .
     
  13. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Ogólnie rzecz biorąc dziękuję za odpowiedzi. Abgx ustawiałem zgodnie z instrukcjami z google. Chyba nie tu leży problem.
     
  14. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....
    Więc jeśli obraz nie "naprawił się" to bezpieczniej będzie pobrać nowy obraz gry ze sprawdzonego żródła .
     
  15. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    obydwa bledy sa opisane w moim tutku
    Obraz jest paczowany i abgx nie ma wgranych plikow video zeby to naprawic

    teraz pytanie czy pczowales obraz czy nie.
    jak wgrasz pliki video ze strony abgxa to abgx przywroci obraz do stanu pierwotnego
     
  16. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Grę zmieniałem na Wave3 i ssv2. Czy ta gra zadziała ? Czy jak ściągne ze strony abgx pliki video to abgx przywróci wave6 ??? Czy mógłbyś mi to wytłumaczyć i co mam zrobić żeby gra zadziałała. Sorry, ale jestem świeżaczkiem i piszę, aby się dowiedzieć ! :) Pozdrawiam ! Liczę na twoją odpowiedź !krisr77
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jak paczowales to bylo dobrze dopoki nie przeleciales go ponownie abxem.

    teraz wgralo ci pfi z wave 4-7.

    muisz spowrotem spachowac na oryginalny wave i jeszcze raz na wave 3 poczym wypalic
     
  18. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Aha czyli rozpakować od początku grę. Przerobić na ssv2. następnie 360 wavespatcherem na wave 3 i wypalić w IMG Burn x2.4. ?? :)
     
  19. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  20. zeber007

    zeber007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ostrołęka
    Wielkie dzięki ! Gdybym Cię znał postawiłbym Ci solidnego browara za pomoc ! ! ! Pozdrawiam a temat jak narazie do zamknięcia ! :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum