1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ten obraz nadaję się do nagrania na płytę?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Kosa77, Grudzień 11, 2010.

  1. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Siemka! Kumpel do mnie przyszedł ze swoim Xboxem 360 i zachciało nam się zagrać w jakieś bijatyki. Więc ściągnąłem EA MMA i potem sprawdziłem obraz abgxem i coś jest nie tak. Czy ten obraz nadaję się do nagrania?
    Screeny:
    bez*tytułu44567.JPG | akwarysta77 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
    bez*tytułu54767.JPG | akwarysta77 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl
    Plis o szybką pomoc. Z góry dziękuję ;D
    PS. Jakby co to mam płytki Verbatima, nagrywarkę z LG i interesuję nas tylko gra offline.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dobry jest obraz. Możesz nagrywać.
     
  4. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Na pewno? Nie chce zmarnowąć ostatniej płytki hehe. W drugim screenie jest coś zaznaczone na czerwono i właśnie nie jestem tego pewny.
    EDIT. Dobra chciałem nagrać (zrobiłem wszystko według poradnika z naszego forum) i nagrywanie stanęło mi na 42 bajtach i dalej nic. Nie wiem co może być przyczyną. Jakoś wcześniej nagrywałem inne gierki i było wszystko w porządku.
     
  5. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Nikt mi nie pomoże?Proszę pomóżcie ;D Nie da się tego nagrać. Jak nagrywam to IMGBurn to idzie bufor maks trochę pochodzi i potem bufor jest a nagrywanie się zatrzymuje prędkość powoli spada do 0kb/s i dalej nic nie zrobię muszę resetować kompa.
     
  6. lolusia

    lolusia Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wychodzi na to ze jakis blad obrazu plyty (ISO). wiec nie marnuj verbatimow bo to jest przyczyna. dobrze tego nie wypalisz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum