1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

CZy ten xbox jest dobry?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adriano199713, Październik 23, 2010.

  1. adriano199713

    adriano199713 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.

    Zamierzam kupić sobie xboxa 360 i chciałbym się dowiedzic czy oplaca sie tego kupic?
    XBOX 360 ARCADE JASPER przerobiona (1281445055) - Aukcje internetowe Allegro ?
    Czy ten xbox posłuży mi trochę?
    A jak nie to jakiego byscie mi polecili?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie opłaca sie bo za 600,- kupisz nową w sklepie z gwarancją
    dojdzie tylko koszt przeróbki a, gry sobie nagrasz po 4zł/szt.
    ale za to masz gwarancje 3 lata
    ale kupuj jaspera arcade i dokupisz sobie później dysk
    albo elite z dyskiem ale drożej
    albo slima
     
  4. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Moim zdaniem konsola ok sam posiadam Jaspera Arcade (256mb) ...aleee nie wiadomo jak z przeróbką najlepiej zadzwoń i spytaj sie jakiego ma wgranego iXtreme jeśli bedzie wgrany iXtreme LT 1.1 to masz luzik i konsola długo ci posłuzy bedziesz tylko sciagal giery i nagrywał ;p Cena może troche zawyżona z resztą sam nie wiem po ile już chodzą arcade ja za swojego dawałem jakies 7 miesięcy temu 600zł.
     
  5. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Wygląda pożądnie. Xbox z najnowszą płytą główną Jasper , zminimalizowane ryzyko przegrzania. Jeśli cena Ci odpowiada to raczej warto. Tylko sprzedawca jeszcze nic nie sprzedał...
     
  6. adriano199713

    adriano199713 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak nie ten to jakiego byscie polecili?

    I czym różni się ixtreme Lt 1.1 od tych innych?
    I ile mniej więcej kosztuje przeróbka konsoli?
     
  7. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
  8. kichu

    kichu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    k/Poznania
    jak chcesz to ja mam tez na sprzedaz arcade jasper z dyskiem 20 gb przerobka 1.6 i jakies 12 czy nawe 14 dodatków a cena to jakies 500-550zł
     
  9. szela_512

    szela_512 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    138
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Choszczno
    no ixtreme LT 1.1 ,, nie będzie miał bana na najnowszym dash 'u od kinecta.;) , nie musisz patchować gier na niższy Wave . I jeszcze jest nie wykrywalny na xbox live. Ale tą nie wykywalnością jest różnie .;)
     
  10. adriano199713

    adriano199713 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    yyy... szela_512 nie rozumiem. Czyli jak bym kupowal nowa konsole to jak dam tym gosciom co przerabiaja konsole aby zrobili mi to oni dadza ten intreme lt 1.1?
     
  11. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    ten xbox jest w miare w miare.. ale już roczny... szukaj szukaj a znajdziesz. ja ci osobsicie polecam arcady i elitki. A przerobka kosztuje od 49-80zł mniej wiecej + 10 plyt Verbatima ok. 40 zł
     
  12. adriano199713

    adriano199713 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Aha, ale jak bym chcial przerobic konsole to mozna im wyslac? czy trzeba osobiscie dostarczyc?
    Sory ze takie glupie pytania zadaje ale jestem zielony w te klocki .


    A czy ten xbox jest dobry?
    http://allegro.pl/nowy-xbox-360-arcade-odblokowany-sklep-i1268573225.html
    Bo pisze że przerobiony i ze jest najnowszy inExtreme czyli 1.1?

    O i jeszcze jedno czy do xboxa 360 arcade da sie dokupic dysk? jak tak to ile kosztuje i jak go sie podpina? Trzeba grzebac w srodku?

    Napiszę jeszcze parę pytań bo muszę spadać zaraz.

    Czy jak gram na piratach i nie jestem podłączony do internetu to mogę mnie zbanować. A jak zbanują to mogę dalej grać na trybie single player czy konsola jest do kosza?

    Co to jest JTag bo czytałem na forum ze niektore gry nie działałą bez niego i które konsole go mają?

    Aby nagrać grę i to potrzebna jest tylko gra czy na plytę daję się coś jeszcze?


    Z góry thx za odpowiedz.
     
  13. adriano199713

    adriano199713 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  14. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1. Niektóre firmy oferują także wysyłkę.
    2. Trochę drogo jak na arcade. Zależy- jak LT i 1.1 to najnowszy, a jak bez LT czyli 1.61 jak masz zamiar kupić do dopytaj się.
    3. Tak, można dokupić dysk 120 gb w okolicach 130 zł. A co do podłączania to Ci nie pomogę, bo z tą konsolą nie miałem nigdy do czynienia- informacje wziąłem z tego forum :p
     
  15. Blue

    Blue Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    196
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    No to od poczatku.

    XBOX360 ARCADE 512 MB JASPER HDMI GW 36 M-CY K-CE (1285908068) - Aukcje internetowe Allegro

    Z czystym sumieniem polecam Ci ta konsole i tego sprzedawce, zero negatywow, dobra cena.

    Poszukaj w swoim miescie czy ktos przerabia, a jak nie to poszukaj na Allegro, ja tak zrobilem, wysylasz sama konsole.
    1. tak do Arcade mozesz dokupic dysk, podłaczasz go z boku konsoli, ale mozesz tez podłaczac PENDRIVE
    2. Jak przerobisz konsole i nigdy nie podłaczysz sie do NETA do bana nie dostaniesz, chociaz ponoć nowy DASH sam w sobie ma banowac, tylko nie wiem czy LT 1.1 zdania sa podzielone. A jezeli podepniesz sie do neta i bedziesz rypał na LIVE predzej czy pozniej BAN.
    3. Aby nagrac gre musisz miec obraz płyty ;-)

    Pzdr
    c
     
  16. adriano199713

    adriano199713 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dziękuje. A ja mam w laptopie nagrywarke to ona będzie się nadawać do nagrywania płyt z grami do Xboxa?
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli oblsuguje plyty DL to sie nada.
     
  18. adriano199713

    adriano199713 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ej a wytlumaczy mi ktoś co znaczy Jtag i do czego on sluzy? I czy jest wazny aby gry dzialaly(piraty). I czy te konsole co podaliscie maja ten jtag?
     
  19. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z tego co czytałem jtag to taka modyfikacja? która pozwala instalować oprogramowanie stworzone przez innych użytkowników, ale mogę się mylić. Nin, nie jest ważny żeby działały kopie zapasowe gier. Jtag zależy od dashborda, im starszy tym lepiej nadaje się do jtaga.
     
  20. adriano199713

    adriano199713 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A co to jest ten Dashbord? sory za takie pytania ale jestem w tych sprawach zielony .
     
  21. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wydaje mi się, że są to aktualizacje wydane przez Microsoft.
     
Wczytywanie...

Poleć forum