1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy ten zasilacz pasuje do obudowy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez SoulshadePL, Grudzień 6, 2011.

  1. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Witam, pytanie tak jak w temacie. Czy zasilacz pasuje do obudowy, ponieważ ma on większe wymiary z tego co jest napisane ale się za bardzo nie znam dlatego wolę spytać kogoś bardziej doświadczonego:)

    Zasilacz - ZASILACZ DO KOMPUTERA COUGAR 450 WAT 12CM 80+BRONZ (1969979392) - Aukcje internetowe Allegro
    Obudowa - OBUDOWA AEROCOOL PGS VX-R Battle Edition (1944187932) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
    Spokojnie każdy zasilacz ci spasuje. A tak poza tym, czy ten zasilacz nienależny czasem do listy pseudo zasilaczy. Za ta cenę, a nawet mniejsza masz zasilacz ocz 550w albo 600w z modularnymi kablami i lepszą linia +12. Ale to twój wybór.
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Obudowa ATX i zasilacz ATX powinien pasować bez problemu.
     
  5. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Dziękuje za pomoc Panowie.
    @XeNdErPL14 A polecasz jakiś dobry zasilacz gdzieś tak około 450W może być nawet 500?
    Jakbyś coś polecał to bardzo chętnie skorzystam z dobrej rady:) Byle by były te zabezpieczenia napięciowe itd.
     
  6. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
  7. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    No i gra i trąbi zespół Kombi. Wielkie dzięki za pomoc:)
     
  8. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
    A i wybacz, ale mam małe spostrzeżenie do obudowy czy podoba i się ona?
     
  9. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    No taka średniawa, a co znalazłeś jakiś fajniejszy sprzęt?
     
  10. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
  11. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
  12. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
    To zależy od procesora. Ta od MSI jest kozacka, ale do niej potrzebny jest procesor intela 2500k o ogromnej wydajności, ale też niemałej cenie. Jeżeli chcesz ta od ASUS'a to musisz brać procesory z lga 1155. Obie płyty są wspaniałe ale tak jak już wspomniałem to zależy jaki chcesz procesor.


    A przepraszam do intela, ale jakiego lga 1156 czy 1155
     
  13. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
  14. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
    Hehe mam takiego samego. A płytę chcesz mała czy taką do rozbudowy: kartę dźwiękowa i inne bzdety, czy tylko grafe i 1 port?
     
  15. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Raczej małą, bo jak sam będę zarabiał na życie to zbuduje sobie nowego PC'ta i wtedy już wycisnę maksimum, a póki co to raczej jestem średnio wymagający :)
     
  16. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
  17. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Dobre z tą płytą. Trochę kasy się zaoszczędzi i coś innego się kupi: ) Grafą chce mieć do filmów ale żeby też C&C Tiberium Wars i Starcraft 2 chodził na full detalach, bo na PC to preferuje wyłącznie strategie
     
  18. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
  19. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    A jakiś zamiennik na radeona by się znalazł bo bardziej go preferuje?. No ale geforce'm nie pogardzę :D
     
  20. XeNdErPL14

    XeNdErPL14 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2011
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Podhale
    Wiesz z radeonów to polecił bym ci HD 5770 albo 6850, ale 2 to już wyższa półka, ten GF uwierz mi jest świetny.
     
  21. SoulshadePL

    SoulshadePL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Akurat dodałem sobie dzisiaj 5770 do zakładek ^^ Okej to wezmę tego Geforce'a. Dzięki bardzo za wszelką pomoc !
     
Wczytywanie...

Poleć forum