1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to Ban Nie

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez aker, Maj 2, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. aker

    aker Banned

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Jeżeli dziś 2 Maja graliscie na LIVE ciąle was wywalało mówiło że macie uszkodzony profi to nie ban tylko Aktualizacja mikrosoftu Oto co pisze na stronie


    Status usługi Xbox LIVE
    Tymczasowa przerwa w działaniu usługi

    Tymczasowa przerwa w działaniu usługi
    Użytkownicy mogą mieć trudności z następującymi usługami:
    Xbox LIVE Tymczasowa przerwa w działaniu usługi Użytkownicy mogą mieć trudności z następującymi usługami:
    Wyszukiwanie stron internetowych na witrynie Xbox.com
    Wiemy o istnieniu problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.
    Rynek usług Xbox LIVE Pełna sprawność
    Konto Pełna sprawność
    Tworzenie gier Tymczasowa przerwa w działaniu usługi Użytkownicy mogą mieć trudności z następującymi usługami:
    Users may receive potential phishing attempts via title specific messaging while playing Modern Warfare 2.
    Wiemy o istnieniu problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.
    Wiemy o istnieniu problemu i pracujemy nad jego rozwiązaniem. Przepraszamy za wszelkie niedogodności i dziękujemy za cierpliwość.
    Legenda statusów

    = Tymczasowa przerwa w działaniu usługi


    Xbox.com Fora Opinia Kontakt z nami

    Warunki użytkowania Kodeks postępowania Zasady zachowania poufności informacji
    ˆ 2010 Microsoft Corporation. Wszelkie prawa zastrzeżone.
    Czuje że nowy dash niedługo wejdzie na liva
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Heheh, to co, po Sony kolej na Microsoft?
     
  4. szymek56

    szymek56 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    ZG
    9 maj już zbliza sie wielkimi krokami...
    i potem wyskoczy system update :p
     
  5. KuBaNPL

    KuBaNPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    673
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    poniemieckiej kamienicy
    U mnie wszystko działa jak trzeba, więc o co c'mon?
     
  6. Arethon

    Arethon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bochnia
    Ja wczoraj tez grałem normalnie na live w MK a aktulizacji nie będe sciagał bo mnie ona wogole nie interesuje
     
  7. bigosPL

    bigosPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    newsy siejące panike są teraz modne.
     
  8. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ja się tylko zastanawiam co się stało z moją sygnaturką... Nie ma żadnych gier i do tego jest napisane "Last seen 2 hrs ago ... Xbox.com", tymczasem gdy ja dwie godziny temu spałem...

    Mam nadzieję że to jest związane z tą aktualizacją.
     
  9. Fantomx

    Fantomx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    77
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    po co kolejny post w tej sprawie ...
    problemy z livem i stan alarmowy jest już od 2 tygodni jak nie dłużej zresztą było to już poruszane na forum.
    http://xboxforum.pl/aktualnosci-f9/xbox-live-stan-alarmowy-90496.html
    i można to śledzić na
    xbox-live-status
    a aktualizacja była dawno zapowiedziana także przeczucie nie ma tu nic do tego wystarczy czytać
    np taka stronkę : Xbox_360_system_software gdzie o aktualizacji pisano ze ma być zdaje się 27.04 potem status zmieniono na maj 2011 teraz jest nieznany i wycofano wpis o HOLU PLUS.
     
  10. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dogg - Może Ci ktoś zrobił wyebke ?
    Dobrze,ze juz nie mam przerobionego klocka :p Choć jak sie gra offline to nowy dash to nie problem ;)
    A co do tyvh problemów to chyba tak maja osoby z przerobionymi klockami ja nie sprawdze bo aktualnie nie mam wgl konsoli.
     
  11. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Oby nie wypuścili Dasha na którego trzeba wgrywać nowego iXtream bo dopiero oddalem konsole żeby mi wgrali LT+....oby nie bylo 50zl w plecy ;/
     
  12. haker10103

    haker10103 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 11, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jarocin
    Aleee sooobie na livie poooograsz ;x Jak nie zaakceptujesz aktualizacji, to zostajesz wywalony z live'a i zostaje tylko grac single playerowa.


    Nie placz, za 50 zl masz wszystkie gry, a grajac na oryginalach bys mial za 50 zl jedna uzywana starsza gre ;f
     
  13. Wujek WilQ

    Wujek WilQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żory ( Śląsk )
    @2up
    Ojej 50 zł : ( Dash będzie prawdopodobnie na dniach, ajmsory.
     
  14. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    skad ta pewnosc, ze 9 maja?
     
  15. Konrad Mrok PL

    Konrad Mrok PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Solec Kujawski
    jak tak dalej pójdzie to niedługo bardziej opłacalne będzie kupno Xecuter CK3 probe i przerabianie konsoli na własną rękę niż co miesiąc płacić 50zł na przeróbkę w serwisie
     
  16. RasQba

    RasQba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    120
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Lol przeciez majac klucz mozna przerabiac juz samemu lajtowo. Wystarczy raz komus oddac zeby odczytał klucz i tyle. Nawet jak ktos jest uparty to wgl nikomu nie trzeba oddawac tylko MRA hack samemu w domu i juz.
     
  17. eXotic

    eXotic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    174
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Poznań
    I tak kradniesz więc te 50 zł to nawet nie jak 1/3 oryginalnej gry. Jestem za tym byś musiał jeszcze raz płacić. Dziękuje.

    Teraz nie odbiegając od tematu u mnie wszystko śmiga bez problemów. Jestem ciekaw co przyniesie nowy dash.
     
  18. Wojciech08

    Wojciech08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Z-d
    Juz pewniak ze 9 wychodzi nowy?
     
  19. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Marf, jeśli chodzi Ci o bana, to jest to niemożliwe, bo gram na oryginałach ^^
     
  20. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    A czy pewne jest że bedzie potrzebny nowy iXtreme tego 9 maja napewno??Skad wiecie?Bo dużo było aktualizacji na które nie trzeba bylo przrabiać konsoli
     
  21. czesiofan

    czesiofan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Najlepiej nauczyć się samemu updatować flasha, bo to nie jest trudne a bardzo przydatne. Wiadomo na LT 2.0 się nie skończy.
     
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum