1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to chip hana?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez KrzQ, Październik 25, 2009.

  1. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    No i stało się:( Xbox padł? Więc tak, odpalam sobie przed chwila x i nie ma obrazu na hdmi ok myślę kabel walnięty.
    ok zdarza się, to łapie kabel component i też nic, więc łapie za kabel vga i pod monitor lece i tak: jest normalnie dźwięk ale obrazu brak.
    Co to może być? ten chip hana? czy mam wyjścia w elitce skopane? Jakiś sposób naprawy czy od razu do M$ słać?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Elwood

    Elwood Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wyślij na gwarancje , nie ma co grzebać jak masz jeszcze na gwarancji
     
  4. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Też tak myślę ale to też tyle czekać trzeba no ale trudno, lepiej żeby płytę główną wymienili na nową.
    Ale czy to ten chip czy coś innego może być?
     
  5. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    jak masz na gwarancji to nawet nie lap sie za grzebanie...szkoda tracic gwarancje....odczekasz kilka tygodni i bedzie ok..anm ten bol bo ostatnio plyta mi siadla w kompie 3 tygodnie byla w serwisie..oddali.chodzila miesiac i potem znow serwis ale teraz 4 tygodnie .....cza to przezyc a pozniej bedzie ok..odeslij ja odrazu.jutro zeby cie nie kusilo:) bedzie dobrze
     
  6. SzynszyL94

    SzynszyL94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja jak wysłałem do Frankfurtu na gware to wróciła po 13 dniach ;p
     
  7. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @UP
    Dzo wnosisz do tematu...warna chcesz?


    @TOP
    Tak,chip hana...jesli juz to tylko serwis m$,moj qmpel zrobil w serwisie zwyklym to mu juz 2 razy po 3 miechach padla...
     
  8. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    Tak,chip HANA odpowiada za skalowanie obrazu i jego wyswietlanie.Mowilem juz ze moj qmpel mial to samo,po naprawie tegoz chipu siadla mu 2 razy w 3 miechy...wiec chyba nie ma sensu sie bawic
     
  10. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    ok dzięki
    jutro będzie kurier M$;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum