1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy to E74?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BobeRo, Kwiecień 5, 2010.

  1. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    ostatnio grajac na moim Xbox'ie 360 po pewnym czasie zaczal mi mrugac ekran roznymi kolorami...

    czy to jest poczatek E74?
    jezeli tak to jest jakas tansza naprawa tego (nie rebal za 250zl bo X juz jest po rebalu :( )??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BioShocK

    BioShocK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Przykro mi to mówić ale to są początki E74 miałem to samo myślałem że to chwilowe raz wieczorem właczam xboxa a tu 1 dioda miga i na ekranie E74 próbowałem z pasta termoprzewodząca itp ale x nie działa teraz leży w kartonie i chyba do naprawy bo świętach pójdzie ;l
     
  4. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mój też w Microsofcie w naprawie leży z tym błędem. Jak nie upłynęło jeszcze 3 lata odkąd kupiłeś konsole to nie ma problemu.
     
  5. Sebaaaaa310

    Sebaaaaa310 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Tak to niestety początki e74...
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    ale zacznij od kabla - mi padl HDMI i dawal obrac niebieski, czerwony, zielony itd.
     
  7. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Możesz też spróbować odłączyć dysk i sprawdzić.
     
  8. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    hmm...
    wlasnie to sie zaczelo dziac od kiedy podlaczylem dysk i zgralem na niego GTA4...

    zaraz spruboje bez dysku i sprobuje z kablem HDMI na drugi TV bo teraz na komponencie lece ;)

    jak to poczatki E74 to ile mozeby byc warta konsola?
    pelne okablowanie, dysk 20GB, karta 256MB, 2 pady (1 nowy - 2 tygodniowy)?
     
  9. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    tak, kullki byly juz wymieniane...

    przed chwila sprawdzalem jak tam chodzi bez dysku to wlaczyla sie, zorbil sie kolorowy ekran i sie wylaczyla (sama) po wlaczeniu czerwona dioda i pisze error system E74 ;(...
     
  10. adik1234

    adik1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2009
    Posty:
    96
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ile upłynęło od produkcji konsoli?
     
  11. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
  12. NikoBellic91

    NikoBellic91 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    2891
    Polubienia:
    691
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tokyo
    No ja też jutro dzwonię bo dzisiaj z rana mi padła. Najpierw mi obraz migał a po zrestartowaniu konsoli RROD ;/
     
  13. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak z ciekawości... jak wersja konsoli padla ? Jasper ?
     
  14. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    konsola jest 4 miesiace po naprawie, gwarancji nie mam, gdyz mam przerobiona (taka kupilem)... tzn gwarancja lezy w pudelku ale jak mam przerobiona konslole to gwarancja MS niewiele da chyba ;(
     
  15. xbox_360

    xbox_360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerobienie do tej pory nie kasowało gwarancji. Tzn teoretycznie tak, w praktyce jednak naprawiali przerobione konsole. Decydujące jest to czy jest zbanowana, bo wtedy nawet nie przyjmą zgłoszenia oraz w jakim stanie są plomby gwarancyjne
     
  16. mariocom

    mariocom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    z Miasta
    Wlasnie mialem to napisac zobacz plomby pod faceplate [przedni panel gdzie jest naped, karty pamieci itd] jesli jest w stanie nie naruszonym to jest ok a jak nie to przykro. A kto naprawial ta konsole 4 miechy temu ?

    Czy konsole z rocznika 2009 + Jasper sa nadal tak awaryjne ?
     
  17. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    konsola byla w takimjakby serwisie (sklep w moim miescie z konsolami) i wlasniesciel sklepu wysylal jak gdzies do Wroclawia, ale gdzie to niepoweim bo niewiem...

    to jest konsola na plycie falcon...

    a jezeli wysle konsole na gwarance to cos zaplace za naprawe?

    plomby sprawdze...
     
  18. Czaki_S_W_A_T

    Czaki_S_W_A_T Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    PSP+WII :D Falcon Sprzedany :D
    Wysyłasz do MS nic nie płacisz wszystko pokryje MS za ciebie...
     
  19. BobeRo

    BobeRo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Milicz
    a mucze sie z nimi jakos skontakowac wczesniej, czy wystarczy wyslac?

    i jezeli mozecie mi powiedziec:
    gdzie sa plo,by gwarancyjne abym mogl je sprawdzic?
     
  20. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie masz co sprawdzać, nie masz plomb do tego masz zapewne x-clampa. Nie naprawisz w serwisie m$ konsoli
     

Poleć forum