1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to faktycznie koniec Xboksa 360 Pro?

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez TymonPRO, Sierpień 5, 2009.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. TymonPRO

    TymonPRO XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2008
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    [​IMG]

    Pamiętacie jeszcze plotki mówiące o tym, że Microsoft zakończy produkcję Xboksa 360 Pro, a na jego miejsce wskoczy Elite z odpowiednio niższą ceną? Miało to się wydarzyć na w okolicach lipca i sierpnia i wygląda na to, że faktycznie tak będzie. Czyżby miało to być kolejne ogłoszenie, które poznamy w Kolonii?

    Czytelnicy Kotaku pracujący w sieci sklepów GameStop podesłali im zdjęcia nowych pudełek modelu Arcade. Jak możecie zobaczyć w tabelce porównawczej zabrakło modelu Pro. Jest tylko wspomniany już Arcade i Elite. Wygląda to jak potwierdzenie plotki? Moim zdaniem tak. Oczywiście poprosiliśmy polski oddział MS o komentarz, ale nie spodziewamy się usłyszeć niczego ponad sakramentalne: Microsoft nie komentuje plotek i spekulacji. W każdym razie - wygląda na to, że w Kolonii usłyszymy masę ekscytujących wiadomości. Tańsze Elite, PS3 Slim itd.


    Czy to faktycznie koniec Xboksa 360 Pro?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. babel77

    babel77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    255
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    się zdenerwuję chyba ( kupiłem w maju Pro), jeśli cena elite będzie ~1000 PLN
     
  4. arkadiusz_89

    arkadiusz_89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2008
    Posty:
    489
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Mam nadzieję że będą dwie wersje elitki pod względem kolorystycznym: czarna i biała. :)
     
  5. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Brak Pro = tańsze elite = tańsze dyski :D . Oby dyski staniały bo chcialbym nabyć :D
     
  6. rtv2500

    rtv2500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2008
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Strzał w dyche, też staram się nabyć dysk, ale nie mam haju...
     
  7. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jeśli tak się stanie i elity do +/- 1000 zeta zejda to zaj***** :)
    tylko żeby to się w miare szybko sprawdziło :D
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A ja bym nie był taki pewien, że Elite aż tak stanieje... Po prostu Arcade będzie normą a Elite zostanie Elite i cena jeżeli już spadnie to nie aż tak drastycznie...
     
  9. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ciekawe jak bedzie z kolorystyka...Arcade Biale czy Matowo Biale?? :D Elite czarne??
    A moze beda Arcade, Premium i Elite
    Arcade dysk 20-60GB
    Premium dysk 120GB
    Elite dysk ?? :D
    pozyjemy zobaczymy :p
     
  10. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    Ale to co? Tylko elite będzie posiadać w zestawie dysk?
    Bez sensu ;/ No i w arcade nie ma head setu, kabla ethernet i jest brzydszy :D
     
  11. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ee no tak by raczej nie było bo mogła by im sprzedaż lekko klęknąć ...
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale kiedyś już był też tekst, że mają Arcade wprowadzić jako standard a Elite ma być "prawdziwym" Elite i ma wychodzić tylko w limitowanych wersjach jak czerwona z RE5. Wg mnie to jest ich błąd, bo Pro jest najlepszym połączeniem obu tych wersji... Nie opłacałoby im się Elite sprzedawać po tyle co Pro...
     
  13. Hlebec

    Hlebec Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    racja ;p
    czyli nie opłaci sie go wycofac ;p
     
  14. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    A jak wiemy Ms bardzo lubi kasę więc chyba takiego błędu nie popełnią :)
     
  15. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    A powiedz mi, czemuż nie? Tendencja w cenach jest malejąca(nie mylić mi tu z wahaniem na rynku walut :p). Poza tym akurat cenowo nie musi być idealnie równa, może być o te 10$ drozsza niz obecnie premium a i tak znajdzie nabywców. Do tego powinna być w wersji białej i czarnej jezeli juz chca sie pozbyc wersji Elite.
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Dobra my tu sobie możemy bardzo długo dywagować ;) Jak będzie się okaże niebawem ;) Ja tam swoje Premium kupiłem za 780zł i jestem happy ;) Trzeba też pamiętać, że Elite w styczniu jeszcze kosztował 1000zł i było to dużo, a teraz 1200zł/1300zł i ma swoich nabywców ;) Przed wejściem Jaspera w końcu ceny zupełnie inaczej się kształtowały aniżeli teraz
     
  17. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Jeśli faktycznie zbiją cene Elite do Pro, to baaaardzo będzie się opłacać :) Załóżmy, że do czasu obniżek dolar spadnie do 2,30 to mamy Elite za... 690 zł! :D No oczywiście wątpie, żeby taka cena była realna, ale szacuje, że tak za ok 150-200 zł więcej dostalibyśmy ją w EU :)
     
  18. ogrodnik10

    ogrodnik10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ZA 780zł PREMIUMA KUPIŁEŚ!? U PIEKARY KUPOWAŁEŚ?! Ja za swojego arcade falcona dałem 8 stów w świecie gier. Nie czaje:confused:........
     
  19. Radass

    Radass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Brodnica
    pod koniec roku 2008 premiumy kosztowały w MM 789 i tyle dałem za swojego... lecz były to falcony a kolega Pablooo88 w swoim podpisie ma napisane tez Falcon ... wiec podejrzewam że kupował w tym samym okresie co ja ;p
     
  20. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Kupowałem w styczniu 09 ;) I jestem z zakupu bardzo zadowolony ;) Dałem równo 780zl w MM :)
     
  21. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Ja swojego też kupiłem w MM za 799 zł :) Konsola + Prince of Persia :D Przecena z 999 zł ^^ Ostatnia sztuka mi się trafiła ;)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum