1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to jasper ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jawos13, Marzec 12, 2012.

  1. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam kupiłem xboxa na tej aukcji XBOX 360 JASPER LT 3.0 ARCADE !!! BEZ BANA!! 256MB (2191301930) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., sprzedaca zapewniał że jest to na 100 % jasper data produkcji to 2008-12-18 pisze że natężenie wynosi 12.1 A a w falconach 14.1 tylko właśnie napięcie na zasilaczu ma 175 W a z tego co wiem to jasper ma 150 W. I jeszcze bardzo głosno pracuje to jest normalne ? Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    jesper bo ma wbudowaną pamięc, licytacja zakończona chyba sobie nie kupisz :p
     
  4. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  5. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    12.1a to jasper, co do pracy to ciezko okreslic

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  6. Koczek

    Koczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kowala
    Tak to jasper , a kolega nie potrafi czytać ze zrozumieniem.
     
  7. Jawos13

    Jawos13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Rafauu ja juz go kupilem mam gniazdo z tymi 2 elementami na górze więc raczej jest to ten jasper tylko właśnie mnie zdziwil te 175 watt ale dzięki za pomoc:)
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Maja 175w początkowe

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zasilacze 175w bez problemu dzialaja z Jasperami. Mozliwe, ze poprzedni ulegl uszkodzeniu i kupil nowy - akurtat taki.

    Waty nie sa jednostka napiecia :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum