1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy to jest dobry obraz iso ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Valerian, Styczeń 21, 2011.

  1. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki ekran z abgx360 i czy jest to dobre iso ??

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. zbychu83

    zbychu83 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tylko nagrać Iso na płyte do xboxa i grać ? :D
     
  5. Wijaczek

    Wijaczek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2011
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Racibórz
  6. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Teraz ściągnołem assassina i taki mam obraz : Dobry czy nie ?|

    [​IMG]
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. Valerian

    Valerian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. ogonek97

    ogonek97 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Żory
    tak będzie działać, sam mam taką wersje ;D
     
  10. macmac

    macmac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Obecnie w kraju żabojadów .....

    Ahhh ci "fachowcy" od dobrych rad ....

    Podobnie jak błąd AnyDVD, błąd CRC powstaje przy błędnym zripowaniu gry. Nie da się tego naprawić. Gra raczej się nie uruchomi lub będzie się zawieszać, resetować. Bardzo niebezpieczny błąd nie należy grać online. Więcej info tu : http://xboxforum.pl/iso-f31/wytlumacznie-bledow-abgx360-19483.html
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Akurat "fachowcy" czasami ja racje:)
    Cytujesz moj poradnik, ale nie trzeba go czytac uwaznie (slowo "raczej")
    Akurat w tym przypadku nie jest to bledne zripowanie gry tylko przeróbka wersji angielskiej z patchami ap2.5 do wersji polskiej.
     
  12. Stiopax

    Stiopax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Więc na live lepiej nie grać?
     
Wczytywanie...

Poleć forum