1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy to jest jasper?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk147369, Lipiec 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wie ktos moze czy to jest jasper? ;d
    KONSOLA XBOX 360 ARCADE (1102495228) - Aukcje internetowe Allegro
    Bo nawet koles nie napisal jaka to wersja :/ cena niska 599 dlatego sie zastanawiam :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    Ciężko powiedzieć chyba jasper a cena jest normalna wyszedł już xbox 360 slim i jaspery już będą tanieć
     
  4. Kak-tus

    Kak-tus Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    151
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    A, A
    Jasper to jest nazwa płyty głównej na jakiej jest oparta konsola. Jasper jest najmniej awaryjną konsolą ce****ącą się małym poborem prądu. 12.1a i zasilacz 150w.

    Napisz do gościa jaki jest pobór prądu, jak jest 12.1a to jest Jasper
     
  5. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  6. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tyle to wiem tylko nigdzie tam nie jest napisane
    Specyfikacja techniczna

    Dysk 256MB





    Standardowe Okablowanie


    PAD


    Procesor CPU IBM PowerPC 3-rdzeniowy 3.2 GHz


    Pamięć 512 MB DDR3 700 Mhz


    Procesor GPU Custom ATI 500 MHz 10 MB DRAM


    Grafika 720p/1080i


    Gwarancja 24 miesciące
     
  7. daniel12949

    daniel12949 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2010
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Stalowa Wola
    z tych informacji co podałeś nie dowiesz się czy to jasper
     
  8. Bansuj

    Bansuj Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2010
    Posty:
    506
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tczew
    Jaki kit, Arcade nie ma dysku. To karta pamięci 256 MB.

    A co do płyty głównej. Jak na moje to jest Falcon. Carrefour ma wystawione 4 Xboxy, 2 Arcade i 2 Elite. Jeden tańszy drugi droższy, jeden Jasper drugi Falcon ;]

    http://www.allegro.pl/item1102495267_konsola_xbox_360.html - To jest na pewno Jasper.

    Najlepiej zadzwoń/napisz do nich żeby mieć pewność.
     
  9. Grzib

    Grzib Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    298
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Górny Ślonsk
    Bansuj ten link co podales to jest konsola Premium.
    A co do tematu to pewnie bedzie to Falcon, ale nie szkodzi zadzwonic i zapytac albo jeszcze lepiej jak masz blisko to pojechac
     
  10. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ale ciezko mi uwierzyc ze za 660 zl premium jaspery by sprzedawali z dyskiem 60gb w takie promocje to watpie.Moze mieli falcony jakies w magazynach i proboja je teraz wciskac.Bo dla mnie dziwne ze nikt tego nie kupuje jak byla inna aukcja typ sprzedawal za 630 3 jaspery to w 3 h poszly chyba a tu nikt od 2 dni chyba nie bierze.Btw nie przejade sie tam bo do wawy mam 350 km do poznania 400 . telefonu tam tez nie ma podanego wiec zadzwonic tez nie mam jak :/

    A jeszcze mam pytanie czy w zestawie arcade jest jakis chociaz 2m kabel ethernetowy?
     
  11. Spaniel

    Spaniel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Karczmiska
  12. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    up~ a to napewno jest jasper? i dlaczego pisze :Uwaga! Usługa Xbox Live! nie działa w Polsce. ? ;d
     
  13. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Temat zamykam

    Tak trudno zadzwonić/napisać maila?
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum