1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to jest najnowszy dash?

Temat na forum 'Dash' rozpoczęty przez ILCZYN, Wrzesień 28, 2012.

  1. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Przed chwilą odebrałem z serwisu Xboxa Elite na który wgrywali mi LT 3.0.
    Powiedzieli mi że wgrali mi "najnowszy" dash: 15574.
    Czy to prawda że jest on najnowszy? Czy są nowsze? Jak tak, to warto wgrać? Nic się nie stanie z przeróbką?

    I mam jeszcze jedno pytanie. Odtwarza mi filmy w .avi, ale w .mp4 nie, bo pisze że muszę zaaktualizować sterownik. Jak mam to zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. strashak

    strashak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Czy to jest najnowszy dash?

    Tak na chwile obecna to jest najnowszy.

    Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Czy to jest najnowszy dash?

    Najnowszy oficjalny. Są jeszcze beta ale ciebie to nie dotyczy.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  5. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Ok, czyli nowsze dashe mnie nie interesują.
    Ale co z tymi sterownikami do filmów?
     
  6. Ridic4sv

    Ridic4sv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2012
    Posty:
    173
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    musisz podpiąć po neta i włączyć film kodeki same się pobiorą
     
  7. ILCZYN

    ILCZYN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bolesławiec
    Niestety nie mam opcji podpięcia konsoli do neta.
    Jest inna opcja?
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    nie ma innej możliwości, chyba że masz rgh w konsoli (montaż przy tym dashu niemożliwy)
     
  9. Felek1017

    Felek1017 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja mam pytanie mam dasha 14719 i RGH czy moge zaktualizować dasha do 15574 zeby zagrac w fife 13? I czy kinect dziala wtedy na tym nowszym dashu na rgh?
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Czy to jest najnowszy dash?

    Tak mozna oczywiscie tworząc wsad, nie zaktualizacji microsoft.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  11. Felek1017

    Felek1017 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to wiem ze Jrunerem trzeba zrobic i sflashowac. A zeby kinect mi potem działał to nie wiem czy dobrze zrozumialem z angielskiego forum. Po flashowaniu sciagam juz normalny update od M$ 15574 i podłączam pena z tym updatem i wtedy aktualizuje mi avatary itd i kinect bedzie dzialal?
     
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Czy to jest najnowszy dash?

    Dokładnie tak.

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  13. Sierak1717

    Sierak1717 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2010
    Posty:
    697
    Polubienia:
    29
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielawa
    Przecież kodeki są już w tym najnowszym dashu nic nie trzeba już pobierać z live
     
Wczytywanie...

Poleć forum