1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to jest rrod ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mantanh97, Styczeń 20, 2014.

  1. mantanh97

    mantanh97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam otóż kupiłem konsole dwa tygodnie temu , wczoraj grałem normalnie a dzisiaj chcę włączyć a tam taka niespodzianka jak na filmie : https://www.youtube.com/watch?v=YVRIVPHGpvs&feature=youtu.be
    I chciałbym się zapytać czy to jest rrod ? Konsola była położona cały czas jak jest na filmie więc wentylacja powietrza była jak najbardziej dobra . Jest to slim 4 gb , na płycie chyba Trinity bo z tyłu konsoli jest 10.83A

    Edit : Nawet nie słychać żeby konsola się włączała .
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    lampka z zasilacza też świeci się na czerwono ? jeżeli tak to zasilacz do wymiany
     
  4. mantanh97

    mantanh97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Lampka świeci się na pomarańczowo .
     
  5. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  6. mantanh97

    mantanh97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Taki jest kod :

    0010 - Problem z lutami pod southbridge
    Trudna usterka do usunięcia ? I ile ewentulanie by kosztowała ?
     
  7. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Jeśli chodzi o trinity to przeważnie padnięty procek lub zimne luty.

    Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
     
  8. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    100-150 zł w zależności czy padł mostek czy tylko luty. Może to być też wina chipa jeżeli przerobiony rgh
     
  9. mantanh97

    mantanh97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Posiadam lt 3.0 , więc na pewno nie wina chipa . Na szczęście dostałem miesiąc gwarancji rozruchowej to mam nadzieje że sprzedawca zwróci mi pieniądze .
     
  10. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Co??? Slim z RRODem jak to możliwe?
     
  11. dudi2000

    dudi2000 Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    920
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bieruń
    Slimki sa PRAWIE bez awaryjne, czasem ktoras pokaze rogi.

    Wysłane z mojego ST26i
     
  12. MegatonPL

    MegatonPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2013
    Posty:
    171
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    O kurde teraz zaniemówiłem... Myślałem że w Slimach już ten problem został usunięty a tu jednak psikus.
     
  13. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    ze tak powiem co Cie dziwi? to jest tylko sprzet elektroniczny wiec to logiczne ze moze sie zepsuc...
     
  14. mantanh97

    mantanh97 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też myślałem żeby dostać rrod na slimce to naprawdę trzeba mieć pecha , jednak ja go miałem :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum