1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to jest xbox po cichej aktualizacij??

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kanonierzyk, Grudzień 6, 2012.

  1. kanonierzyk

    kanonierzyk Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siema
    Mam xboxa przerobionego LT 2.0 napęd samsung i ma dasha 2.0.15574.0 i nie chce czytać gier zakażdym razem nowiutka płytka na 100% dobrze wypalona i wywala komunikat nierozpoznano płyty przetrzyj płytke szmatką i czy jest szansa jakoś temu zaradzić robiłem już to http://xboxforum.pl/problemy-239/po...-gry-xgd3-dzialaly-po-cichej-aktualce-109975/ wsadziłem płytkę z grą i pena wyskoczyło że trzeba zaktualizować konsole aby zagrać w tą gre zaktualizowałem gra się włączyła pograłem 5 min i znowu wyskoczyło nierozpoznana płyta i dalej odpalić prosze o pomoc po raz kolejny
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Laser slaby do wymiany to moze tak chodzic .xgd3 bardziej wymagajace lub plyty slabej jakosci i nagrywarka .a jaka gra tak sie dzieje?
     
  4. kanonierzyk

    kanonierzyk Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    akwarium to nie wina lasera bo wczoraj zrobiłem taki test że tak powiem na laser kupiłem od kolegi za 5 zł pes 2009 orginała porysowałem to płytkę że tak powiem bardzo mocno i gra ją odpaliła i grałem 2 godziny i się gra nie lagowała a tu płytki to są nowe verbatimy kilka sztuk nagranych jak nowe z tą samą grą a nagrywarka ma z 3 tygodnie nowa TSST bo kompa kupiłem nowego
     
  5. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    W samsungu moze powines lub masz lt 2.01? Bo ta z Tu nie musialbys sie bawic bo pod jakie lt nagrasz to powino chodzic
     
  6. kanonierzyk

    kanonierzyk Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Podobno to LT 2.0 i na samsungu odpale gry pod LT 2.0 i LT 3.0 ale nie jestem pewny czy to na 100% jest 2.0
     
  7. Azazel0603

    Azazel0603 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Puławy
    Do MS28 czy tez MS25 powinienes wgrac LT2.01 bedzie ci wszystko smigalo. Sam mam taki naped i nie intereuje mnie czy gry sa nagrywane pod LT3.0 czy LT2.0 hula wszystko... Jak wgrzsz odpowiednie LT i problem bedzie sie powtarzal to na 100% laser. Podkrec go sobie i po sprawie a jak nie chcesz to na Alledrogo kupisz swoj naped doslownie za grosze...
    Ps bez urazy... ale mam nadzieje ze uzywaz Verbatimow w wersji "+" bo mialem raz kolesia ze uzywal DVD DL- i mu sie nie nagrywalo prawidlowo... ;)
     
  8. kanonierzyk

    kanonierzyk Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jasna sprawa że dvd+r dl

    Raczej nie musiał bym dograć tego lt 2.01 a pozatym albo mam 2.0 albo 2.01 a jak podkręcić laser??

    P.S wydaje mi się że z laserem wszystko ok bo nawet bardzo porysowane gry odpala jak mówiłem tylko że orgniały
     
  9. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    Naprawa bledu brudna plyta w szukajce. Jak nagrasz gre skan abgx360 z ustawien autofix level 3 i nie bedzie chodzic to masz lt 2. Podkrecanie lasera to na chwile dziala. Laset wychany nie ma problemu z dobrymi jakosciowo plytami orginaly
     
  10. kanonierzyk

    kanonierzyk Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    W ustawianiach abgx360 mam ustawiony ten 3 lvl pierw przepuszałem przez abgx a potem robiłem topologie i nagrywałem

    A ja raczej podkręcania lasera się nie podejme bo jeszcze go popsuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum