1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to jeszcze da się naprawić ?:/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez slawek4129, Kwiecień 7, 2010.

  1. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Nagrałem na płytę Obraz gry który ma Wave 4, przy czym mój X360 obsługuję wszystko ale do Wave 3. Głupotą było usunięcie gry z HDD :/, a nie chcę jej na nowo ściągać. Moje pytanie: W IMGBurn daję opcję Utwórz obraz z danych ( mniej więcej .. ). Program zaczyna pracować .. i nagle przy 50% zatrzymuje się .. i pojawiają sie errory. Czy da się to jeszcze naprawić ?
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Opcja to "utwórz obraz z dysku" - po lewej w środku. Jak dajesz tą funkcję i staje na 50% to albo źle wypalona płytka (druga warstwa dokładnie), albo nagrywara się sypie i nie daje rady przełączyć się na drugą warstwę.
     
  4. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Czyli jednym słowem LIPA ?
    Pozdrawiam
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Spróbuj na innym kompie/napędzie odczytać dvd z grą. Możesz jeszcze zapuścić verify w imgburn i zobaczyć czy dobrze wypalona. Ja kiedyś miałem lepszy numer z grą na płycie esperanza. Po nagraniu wywalało błędy przy verify i komp sie wieszał, a na konsoli gra działała normalnie.:shisha
     
  6. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Heh:DD dobre pytanie:whistle:
     
  8. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    Przecież jakoś grę musiałem nagrać :)
    Mam DL bo już niejedną grę nagrywałem.
    Pozdrawiam
    P.S. Spróbuję zaraz na innym komputerze i dam znać.
     
  9. slawek4129

    slawek4129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    No to chyba "po ptokach". Sprawdziłem na 2. nagrywarce (DL żeby nie było) ... to samo. Stoi przy 50% i nie chce ruszyć dalej :(
    Pozdrawiam i z góry dziękuję za odzew.
     
Wczytywanie...

Poleć forum