1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy to liteon V1

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adimery, Luty 5, 2010.

  1. adimery

    adimery Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam
    Chce kopić konsole i mam coś na oku ale nie wiem czy ta konsola jest z liteon w wersji V1 jakie sa na to szanse. Oto dane z aukcji:

    KONSOLE NIE BYŁY ZMIENIANE - SĄ ORYGINALNIE ZAPAKOWANE Z ORYGINALNYM OPROGRAMOWANIEM
    WSZYSTKIE KONSOLE POSIADAJĄ 2 LETNIĄ GWARANCJĘ MICROSOFT
    POSIADAJĄ 256MB PAMIĘCI WBUDOWANEJ
    DODATKOWA INFORMACJA DLA DOCIEKLIWYCH ;-) - 12V-12,1A; 5V-1A
    JEST TO WERSJA "JASPER"
    DATA PRODUKCJI: DD.07.2009
    ZASILACZ: 150W

    i jest tez foto nie wiem czy cos to da

    [​IMG]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. jerro

    jerro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    140
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  4. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    lot wskazuje ze to bedzie v2
     
  5. adimery

    adimery Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1) ok dzięki za info a jaki powinien być LOT ze to V1
    2) znalazłem inna aukcje gdzie jest podane Data produkcji: Styczeń 2009 Jasper czy to będzie liteon V1
     
  6. shibby20

    shibby20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a czemu upierasz sie przy v1? jak sie nie myle to w jasperach nie byl montowany v1
     
  7. adimery

    adimery Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    żeby przeprowadzić Flash bez ciecia ścieżek/lutowania
     
  8. Damianbmw12345

    Damianbmw12345 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    KATOWICE
    ale to tylko musisz robić w V3
     
  9. adimery

    adimery Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli wersje v2 też można robić bez ciecia ścieżek i lutowania wystarczy za pomocą "domowego" Spear i kontrolera sata chodzi mi o oczywiście sczytanie klucza i zrobienie flash
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    V1 i V2 nie lutujesz. Tylko v3.
     
  11. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    F*ck, to ja już nie czaję. W temacie w poradnikach dostałem odpowiedź ze trzeba lutować, a tu piszecie, że już nie.

    W końcu co potrzeba do przeróbki LiteOn'a V2!?
     
  12. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Potrzeba chęci :shisha

    Tak na poważnie to kompa z sata, dosflash do zczytania klucza i wgrania nowego firmware oraz jungleflasher do zrobienia softa ze zczytanym wcześniej keyem.
    Można też wszystko jungleflasher'em pod windą zrobić :DD

    No i na pewno trochę wiedzy i chęci :)
     
  13. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Czyli offtop teraz:

    podłączam kablem sata napęd do PC, zasilanie z konsoli. Nic więcej nie potrzeba? Probe'ów czy innych wynalazków?
     
  14. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Nic więcej. NA forum jest poradnik chyba nadal.
     
  15. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Jest, ale opisany dla zestawu z CK3 i probe... I na dodatek dla mnie całkowicie niezrozumiały ;(
     
  16. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  17. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Dosflash (jungleflasher też) poprowadzi cię za rączkę :)
    Wystarczy stosować się do pojawiających się komunikatów.:DD
     
Wczytywanie...

Poleć forum