1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to może być jasper?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez samek123, Lipiec 4, 2011.

  1. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak kupiłem konsole niby jasper ale jest kilka szczegółów które mówią mi że to nie jest jasper dzwoniłem do sprzedawcy i mówi że to jest rocznik 2010 i musi być jasper teraz wymienie wam elementy jakie posiada konsola.

    -2 wiatraki z tyłu
    -6 pinowe wejście na zasilacz z bolcem u góry
    -wejście hdmi i Av.
    -1 usb i jedno wejście na kabel ethernet
    -Brak dolnych usb
    -Zasilanie 12V-16,5A;5V-1a

    Kto ma racje?Sprzedawca mówi że jest znawcą konsol.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wksgru

    wksgru Banned

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dolny Śląsk
    moze byc to falcon z naklejka z 2010 po naprawie tak robia w serwisie M$ :)
     
  4. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jasper napewno nie"
     
  5. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    HAHAHAHHA.
    To jest ZEPHYR, najgorsza wersja chłopie.

    Ty masz 12V-16,5A czyli Xenon/Zephyr (w tym przypadku Zephyr bo masz hdmi)
    Ja mam na swoim Falconie 12V-14,2A

    Zrobił Cię w choooya, dzwoń do niego.
    Masz 12V-16,5A czyli XENON[bez hdmi]/ZEPHYR [z hdmi].
    Nie wiem jakim wg. siebie jest znawcą konsol, ale wg. mnie jest choooyowy.
     
  6. zetrov

    zetrov Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lodz, Poland, Poland
    Po co drugi temat o tym samym zakladasz? Wez sie w koncu w garsc i odeslji typowi konsole i niech Ci kase oddaje.

    Wysłano z Dream/Sapphire z użyciem Tapatalk
     
  7. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Już mamy ustalone i powiedział że w poniedziałek będzie miał nowe i wymieni i że mam grać na tej co mam.Moge na niej grać czy sie schajcuje?
     
  8. Yoshiv

    Yoshiv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2011
    Posty:
    94
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Włocławek
    Nie graj może, bo jeszcze złapie czerwony pierścionek i on może się truć że zepsułeś.
    I wtedy będzie miał pretekst żeby Ci nie dawać nowej, bo starą zepsuleś.

    @down
    To daj plusika mistrzu.
    :D
     
  9. samek123

    samek123 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 13, 2011
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    zapamiętaj synu raz na zawsze:

    jak jest napisane: 12V---12.1A;5V---1A -------> wtedy jest to JASPER
     
Wczytywanie...

Poleć forum