1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to moze byc wina ixtreme?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez meteo76, Styczeń 5, 2010.

  1. meteo76

    meteo76 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Szkałem na forum i nie mogłem znależć odpowiedzi na moj problem

    Kilka dni temu kupilem uzywana konsole ktora jest juz przerobiona ale nie wiem jaka jest ixtreme i koles od ktorego kupilem tez nie wiedzial. Dzisiaj nagralem plytke tak jak napisane tu:
    [TUTORIAL] Nagrywanie gier XBOX360 (ABGX360) - polish:Elite:board

    wszystko bylo ok abgx360 zadnego bledu wszytko pieknie nagralo sie tak samo tez wszystko succefull itd, wkladam plytke do xboxa a tu pojawia sie zamiast graj w gre to odtworz dvd, klikam a tam 3 sek logo xbox i jakies napisy w roznych jezykach i koniec wszystko stoi.

    Nagrywalem z predkoscia x1 nagrywarka NEC DVD RW ND-3540A.

    Prosze o pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    A jaka gra?
     
  4. meteo76

    meteo76 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płyta Verbatim DVD +R DL, czy inna?
     
  6. Kaktus92

    Kaktus92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Nagraj acitvate.iso. Sprawdź jaki napęd. Sprawdź z których fal działają ci gry. Jeżeli nie działają ci wave 4 i wyższe FW 1.6, jeżeli nie działają ci nawet wave 3, wgraj nowy FW albo 1.6 albo jakiś non stealth.
     
  7. meteo76

    meteo76 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie masz ixtreme 1.6 - proste
     
  9. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Albo update NXE ..
     
  10. meteo76

    meteo76 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Juz sobie poradzilem z tym problemem 3rd.wave.patch i poszlo.
     
  11. Senseipl

    Senseipl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1- Jeśli nagrywasz x1 to nagrywarka czy program automatycznie daje większą prędkość- u mnie jest to x4 .
    2-Zawszę jest activate.iso
     
Wczytywanie...

Poleć forum