1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to możliwe po przeróbce z lt 2.0 na lt 3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez gello, Sierpień 7, 2012.

  1. gello

    gello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Dziś byłem przerobić moją konsole w której był już wgrany lt 2.0 na lt 3.0. Nie jestem zielony ale z tego co mi wiadomo gry xgd3 nagrane pod lt 2.0 nie bedą dzialać na lt 3.0. Po powrocie do domu zauważyłem że wszystkie gry (xgd2, xgd3) nagrane pod lt 2.0 dalej śmigają :uncomfortableness: . Na obecną chwilę nie mam jak sprawdzić czy gry nagrane pod lt 3.0 działają, gdyż żadnej takiej nie posiadam, a wypalara ihas124B jak i verbatimy przyjdą mi za jakies 2 dni :distracted:. Dlatego pytam czy jest to możliwe czy facet coś zwalił i pomylił pliki z firmware. Moj dash to 14719.0.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
  4. gello

    gello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak, sprawdzalem na warhammer 40000, i NFS Run, z resztą pamietam jak cofałem topologie gdy je nagrywalem
     
  5. VeeS

    VeeS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Jaki napęd?
    Ja miałem/mam podobną sytuacje.
    Gość mi wgrał w serwisie do mojego Szajsunga wersje LT 2.01
    a teraz czyta mi gry nagrane i pod LT 2.0 i pod LT 3.0

    Najlepsze było to że coś mu nie śmigało, powiedział dla jaj do X'a
    "Czary, Mary, Hokus-Pokus, twoja stara to Ford Fokus"
    i załapało odrazu, ale miałem z kolegą tam zwałe ...
    Choć pewnie i tak nie uwierzycie :eek:
     
  6. gello

    gello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    A gry napewno pod lt30 przygotowane?

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. kaszana

    kaszana Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    17
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    gry wydane przed październikiem 2011 nawet jak są nagrane na lt 2:0 to i tak działają.
    Więc wątpie aby się pomylił :)
     
  9. SLO

    SLO Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam przerobiona konsole na lt 3.0 i dzialaja gry z lt 2.0
     
  10. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    nagraj pod lt3 i sie okaze czy cos wogóle zrobil:)
     
  11. gello

    gello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    heheh nagrałem dziś maxa 3 pod lt 3.0 i działa elegancko a więc nie pomylił się w przeróbce :unconscious: Ciekawa sprawa, zawsze myślałem, że xgd3 nagrane pod lt 2.0 jeszcze metodą truncate nie ruszą na 3.0. Dzięki wszystkim za odp, temat można zamknąć :unconscious:
     
  12. asd32s3wqx

    asd32s3wqx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli wszystkie poradniki w necie sie myla ? Ciekawe to, wszedzie mozna przeczytac ze truncate do kosza po zrobieniu lt 3.0 a tu sie okazuje inaczej.. A jaki masz dashboard ?? Moze to loteria. Tak samo slyszalem, ze niektorzy przy litkach po wgraniu nowszego dasha nie musza stosowac tricku z mp3..
     
  13. gello

    gello Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 3, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dash 14719, ale max 3 jednak startuje z dysku jedynie przez trick z mp3 :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum