1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to możliwe ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Matiasik, Kwiecień 25, 2010.

  1. Matiasik

    Matiasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Brodnica
    Witam
    Kolo z torrentów pisał , że 2010 Fifa World CUp South Africa[NTSC] działa mu a nie ma konsoli z USA.Następny mówił , że jak się ma konsolę przerobioną ixtreme 1.6 to obydwa regiony odpalają [PAL] i [NTSC].I czy jest jakas roznica kolorow miedzy PAL a NTSC ?


    EDit

    Sory nie zauwazylem ze mam 20 postow i nie ten dzial.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sseettaa

    sseettaa Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2010
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    a niewiem czy nie morzna zamienic regionu z ntsc na pal

    tak mi sie wydaje ze gdzies widzialem poradnik jak to zrobic no ale ingerujesz w pliki systemowe gry
     
  4. Pabis

    Pabis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2008
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Pisz
    Jedyna mozliwosc to taka ze ma jtag'a i tyle... nie mozna uruchomic gry ntsc na konsoli pal !! Prosze o poprawienie mnie jezeli zle mowie(kazdy uczy sie na bledach)

    No i kolego "morzna" ?
     
  5. M@niek

    M@niek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja u siebie na TV gdy miałem na moim PSone NTSC to obraz był czarno-biały jednak po zalutowaniu 1kabelka w konsoli zmienił się na PAL i obraz był kolorowy...
    Dodam że gdy gierka była kodowana na PAL a konsola nie była lutowana to obraz był kolorowy, ale gdy płyta była w NTSC było czarno-białe i wtedy pomogło to lutowanie :)
     
  6. Asster PL

    Asster PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ma konsole region free . Czasami sie takie zdazaja , wystarczy dobrze poszukac . Miedzy PAL I NTSC jest chyba roznica w podziale ekranu np. 2:3 i 4:3 :p Ale pewny to ja nie jestem
     
  7. M@niek

    M@niek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 25, 2010
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    między PAL a NTSC jest tylko różnica w sposobie nadawania kolorów :)
     
  8. xirtam

    xirtam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    jest różnica w rozdzielczości, hercach no i kolorach:) czyli w sumie we wszystkim:)
     
  9. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Może ten drugi kolega poprostu ściąga gierki Region Free. Nie widzę innej możliwości.
     
Wczytywanie...

Poleć forum