1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to nadaje się do live?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez biczu38, Grudzień 8, 2013.

  1. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy [​IMG][/URL][/IMG]
    [​IMG] nadaje się do grania na live? jeśli nie to proszę wytłumaczyć dlaczego. Oraz chciałbym zapytać się, czy jeśli jest ten niebieski napis, to gra nie nadaje się do live?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrz23

    piotrz23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2013
    Posty:
    120
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czym nagrywasz. Teoretycznie każda gra nadaje sie do grania online. Oczywiscie z ihasem 124b szansa jest znikoma. Ja gram w gry nagrane ihasem 124c i bana nie ma.
     
  4. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja nagrywarka w laptopie i bana nie ma :-D Jak będzie jakaś fala to i ihas Cię nie uratuje moja osobista opinia.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  5. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    TSSTcorp-nagrywarka
    Czy myślicie że będzie jeszcze jakaś fala?

    EDIT1
    + Czy grając na oryginalnej płycie w np Battlefield3 na multi, to mogę dostać bana? Mam LT3.0
    EDIT2
    + Jeśli konsola po wejściu do live prosi mnie o aktualizacje to po niej mogę dostać bana?



    Info orso6 // Nie pisz posta pod postem, używaj opcji edytuj.

     
  6. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Edytuj posty!!!
    1 zgubiłem kryształową kulę więc nie powiem ci kiedy będzie fala
    2 bany były za custom firmware w napędzie, a nie granie na kopiach
    3 jeśli masz lt3.0 to aktualizacja nie usunie przeróbki, tym bardziej nie zbanuje konsoli.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  7. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tą nagrywarką nie dosyć ,że nic nie nagrasz więc nie masz co się martwić o bana. edit1 & edit 2 nie dostaniesz bana za to.
     
    1 osoba to lubi.
  8. DzaceQ

    DzaceQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    133
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wszystko nagra tylko nie z Civ. A jak chce grać z dysku to mp3 trick.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
     
    1 osoba to lubi.
  9. The mistic40

    The mistic40 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    602
    Polubienia:
    96
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dodaj ,że Civ z mp3 fix nie działa.
     
  10. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli to w to Call of Duty:bo mogę grać na XBL? rzuciłem screen z abgx.
     
  11. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    1 osoba to lubi.
  12. biczu38

    biczu38 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten program zastąpi mi IMGBURN? Do czego on służy?
    I czy ten CoD nagrany przeze mnie nadaje się do live, czy muszę ściągać i nagrywać od nowa?
     
  13. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jak by tu prosto wytłumaczyć..
    Dzięki temu programowi nie potrzebujesz iHasa z BurnerMAX'em, gdyż tymczasowo masz tak jakby tego BurnerMAXa "włączonego" (Tak to nazwijmy).
    Po włożeniu płytki do napędu, uruchamiasz program i klikasz BurnerMAX, po chwili program tak jakby pat****e twoją nagrywarkę i masz więcej dostępnego miejsca na nagranie i możesz wtedy nagrać kopię 1:1. Później jak już masz więcej miejsca dostępnego to nagrywasz przez IMGBurn.

    Jeżeli wytłumaczyłem źle to niech mnie ktoś poprawi, bo nie za bardzo ogarniam sprawy LT :)
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum