1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to naprawde jest jasper?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pepsi1111, Listopad 15, 2010.

  1. Pepsi1111

    Pepsi1111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, jak szukałem konsoli natkałem się na to

    XBOX 360 ARCADE JASPER GWARANCJA TYLKO 539 PLN (1315325729) - Aukcje internetowe Allegro

    za 539 zł, niby pisze, ze jasper ;) i czy to prawda?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na foto to se moze byc ale czy tak naprawde ci to wysle czy co innego to loteria
    Nowa konsola 600zl Mm albo RtvAgd czase nawet to Jtaga sie trafiaja a szczegolnie teraz okres swiateczno hadlowy zaczal sie tydzien temu
     
  4. voytas

    voytas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chorzów
    ze zdjęć nie można tego stwierdzić. Np pierwsze zdjęcie to z wyróżnionym HDMI to fota z Zephyra - na zasilacz 203W - na naklejce napięcie 12V i natężenie 16,5A :)
    Najlepiej napisać maila do sprzedawcy z zapytaniem z którego roku jest konsola i jaki ma zasilacza: jak 150W to jest to Jasper, jak 175W to Falcon, jak 203W to można o niej zapomnieć.
     
  5. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  6. .Mjut

    .Mjut Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    136
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn - Koźle
    W MM nowa konsola arcade kosztuje 600zł? Bardzo mi zależy na odpowiedzi.
    Przepraszam, że wepchnąłem się komuś w temat. ;)
     
  7. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    .Mjut
    sprawdź : https://agdhome.pl/microsoft-xbox-360-arcade-edition.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum