1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to nowa konsola + rozmazane litery

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez szamanxd, Marzec 2, 2010.

  1. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Witam. Dzisiaj przyszła mi konsola. Była w pudle z GTAIV EfLC, ale w środku była tylko Elite i MW2, jak zamawiałem. No to podłączyłem, stworzyłem profil etc. Na dysku były dema Fifa Street 3 i PGR4, do tego jakieć gry Arcade HexicHD i coś tam jeszcze, jakieś próbne. Do tego jest kilka tematów z gier. Czy ta konsola jest nowa, zawsze tak jest? Dostałem do tego kabel HDMI, podłączyłem, ustawiłem na 1080p i fajnie. Tylko mam lekko rozmazany obraz i litery w poszczególnych menusach, np. po nacisnieciu przycisku HOME na padzie. A w menu głównym nawet znośnie. Czy to wina kabla czy czego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    Konsola nie jest nowa. Ktos widac sie nie troche bawil.
    Przy pierwszym uruchomieniu powinnien sie pojawic taki jakby quick setup, gdzie sobie ustawiasz to co trzeba przy pierwszym uruchomieniu.
     
  4. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    jeszcze napisz do czego podłączyłeś konsolę,bo trudno powiedzieć co jest nie tak
     
  5. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ten kabel HDMI jakis skopcony musi byc jak wyswietla konsola takie cos jak "obraz na obrazie"
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Ja nie wiem co ty kopciłes:)
     
  7. GKxD

    GKxD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2010
    Posty:
    132
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Sformatuj cały HDD i wtedy wszystko sobie ustaw od nowa
     
  8. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Spokojnie, problem obrazu rozwiązany. Wystarczyło się pobawić ustawieniami monitora. A co do konsoli to tak, wyświetlił mi się quick setup i poustawialem sobie all. A na dysku były 2 dema i jakieś gry Arcade które i tak wywaliłem. Wszystko było ładnie zapakowane, wyglądało na fabryczne. Więc nie wiem. ;]
     
  9. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Weż się ogarnij, i nie pieprz głupot skoro nie wiesz.


    Nowe konsole mają na dysku dema, oraz inne pierdoły.
    Ja miałem demo PGR4, jakąś fife street, pełną wersje hexic, i inne pierdoły.
    Dlatego NA PEWNO masz nową konsole.
     
  10. szamanxd

    szamanxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2009
    Posty:
    163
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tarnowskie Góry
    Dokładnie. Mam demo Fifa street 3, PGR4, Hexic HD full i kilka dem gier arcade. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum