1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to oznacza że nie mam Lt 3.0 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Reszek, Listopad 18, 2014.

  1. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam pytanie zakupiłem nagrywarkę z ihasem i nagrałem na nią grę. Wszystko ładnie ale kiedy wkładam płytkę z nagraną grą do konsoli to kiedy naciskam "uruchom grę" jest czarny ekran i wyrzuca z powrotem do głownego interfejsu konsoli. Czy to może oznaczać że nie mam konsoli przerobionej na Lt 3.0?
    Dodam iż nie wiem jaką posiadam przeróbkę ale gry nagrane zwykłą nagrywarką pod Lt 2.0 działają
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    No skoro gry pod lt2.0 działają to masz lt2.0
    Wgraj do obrazu topologie pod lt2.0 i nagraj
     
  4. drzazga78

    drzazga78 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    356
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    no chyba że źle ją wypaliłeś - a jaka to gra i jak ją wypalałeś ?

    jeśli wiesz kiedy dokładnie był flashowany napęd - można by to zweryfikować z publikacją LT+3.0 i dzięki temu wiedzieć czy kiedy flashowałeś napęd było w ogóle LT+3.0 dostępne
     
  5. Dawid5890

    Dawid5890 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żory
    Witam!
    Ja mam taki sam problem, ale wydaje mi sie, że jest to spowodowane czymś innym, chociaż... spróbuj 10 razy wyłączyć włączyć konsole, może ci się uda(tak jak w moim przypadku)
     
  6. Reszek

    Reszek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2014
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Robi mógł byś wyjaśnić co to jest ta topologia i opisać jak ja zrobić ? A konsole mam od dwóch lat ale poprzedni wlasciciel tez mial ja dwa lata.
     
Wczytywanie...

Poleć forum