1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to prawda ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez AuSeR, Grudzień 22, 2008.

  1. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Witajcie myszuje sobie po internecie i znalazlem cos takiego "przeróbkę sobie odpuść. X-Box jest zbyt awaryjny bo go sobie przerabiać. Arcade też bo Xpudło bez dysku - nie opłaca się. Zwłaszcza 1100 zł...Bierz Premium skoro można go dostać za mniej niż 1300 zł"

    Jedank ten cytat mnie najbardziej zadziwil
    przeróbkę sobie odpuść. X-Box jest zbyt awaryjny bo go sobie przerabiać Czy to prawda ,ze nie warto przerabiac bo od razu sie psuje ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    wątek nadaja się do dyskusji raczej a nie jako problem. a poza tym zanim coś na piszesz to sprawdź daty tego co czytasz bo od kiedy arcade 1100? a premium 1300?
     
  4. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Ja to w internecei znalazlem i tylko skopiwoalem ale najbardziej chodzilo mi o ta awaryjnosc ale niby jak jest ten 65nm to jest lepsze chlodzenie i ma mniejsza awaryjnosc
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    ... brak słów... a teraz pomyśl w taki sposób: umieść tą swoją informację 3 lata do tyłu. i teraz odpowiedz sobie jaki jest sens w tym wątku...
     
  6. MTTy2k

    MTTy2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 2, 2008
    Posty:
    260
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    Wbrew pozorom X360 codziennie się nie psuje, gdyby tak było to nikt by tej konsoli nie kupił. Ceny to w ogóle z kosmosu wziąłeś.
     
  7. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mi od sierpnia odpukac, nic sie nie stalo.. a byl naprawde duzo uzywany tzn jest;]
     
  8. Mr.Hankey

    Mr.Hankey V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Luty 12, 2008
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Możesz śmiało inwestować w X360. Konsola padnie - to pewne, ale naprawa kosztuje max 200zl czyli tyle ile kosztuje oryginalna gra, więc chyba jednak warto przyrabiać. Pytanie o awaryjność zostaje bez odpowiedzi. Należy zadać pytanie nie czy padnie, a kiedy, ale na to już nie ma reguły. Są podobno przypadki, że ktoś gra np.2 lata i nie ma problemów, ale to marginalne okazy. Ja znam przypadki 5 (3 Falcony) osób i wszystkie konsole zaliczyły RROD, więc skuteczność 100%...
     
  9. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Te ceny takie wielkie to pewnie jak jeszcze Xenon był, dlatego awaryjne.
     
  10. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
  11. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  12. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    nie bo ja sie na tym zabardzo nie znam a czy moglbys mi dac jakas ciekawa ofertepomoglo by mi to :)
     
  13. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    wejdź do działu Gotowa pomoc, tam jest temat o podstawowych informacjach o konsoli. a poźniej zajrzyj do Aktualności i poczytaj o Jasperze i LiteOnie. To powinno pomóc i poszerzyć Twoje horyzonty
     
  14. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    To Gotowa Pomoc juz czytalem po pare razy jeszcze poczytam o Jasperze i LiteOnie
     
  15. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jasper jako najnowszy układ stosowany w x'ach, czyli mniejsza awaryjność, a Litek to napęd w nowych konsolach z flashem na święta
     
  16. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
  17. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
  18. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    No wlasnie mniejsza emisja ciepla czyli bardziej sie oplaca kupic taki niz bez tego 65nm
     
  19. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    bez tego będzie większa emisja ciepła, masz wziąść właśniee tego 65nm....
     
  20. AuSeR

    AuSeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pomorze
    Sorki zle ujelem wlasnie chodzilo mi o to ze z 65nm
     
Wczytywanie...

Poleć forum