1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy to rrod?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez daniel111, Grudzień 27, 2010.

  1. daniel111

    daniel111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    co to za błąd włączam konsole i po 5 minutach się wiesza
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    faktycznie z tego opisu mozna wiele wywnioskowac
    zapalaja sie jakies czerwone lampki ?
     
  4. daniel111

    daniel111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
  5. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak masz ram samsunga to normalne, samsungi się strasznie przegrzewają i lepiej jest pod spód założyć termopady lub wyciąć metalową klatkę i wstawić radiatorki jakieś i od góry też radiatory (polecam z zasilaczy atx, są duże i można je dostosować do ramów).
     
  6. T0Mmy

    T0Mmy Banned

    Dołączył:
    Październik 15, 2010
    Posty:
    605
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Warszawa
    Po prostu sie zawiesiła może płyta brudna jest .
     
  7. daniel111

    daniel111 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    była brudna ale wyczyściłem, ale zawiesza się w menu jak nie mam w napędzie gry a jak mam w napędzie grę to też się zawiesza
     
  8. Fannadil

    Fannadil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2010
    Posty:
    249
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    pewnie zblizajacy sie rod
    jaka masz konsole jaka plyta glowna?
     
  9. mihcal5

    mihcal5 Banned

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    531
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz gwarancje, a nic nie da sie zrobić, to wyślij
     
  10. Alex_Xbox

    Alex_Xbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak już pytałem ramy masz samsunga? Jak tak to trzeba je schłodzić a konsola nie wiesza się od brudnej płyty bo w tedy co najwyżej to błąd wywali że trzeba przetrzeć ściereczką.
     
  11. KeNq

    KeNq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale konsole masz przerobiona? i czy masz dasha kinect, jesli tak to moze te nowe zabezpieczenia to powoduja
     
  12. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Miałem tak że raz na jakiś czas się zawieszała - nic innego jak zbliżający się RROD wielkimi krokami
     
Wczytywanie...

Poleć forum