1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to się nada?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez andrzejek111996, Październik 16, 2012.

  1. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Witam, mam szybkie pytanko. Ostatnio znudziło mi się granie na Xbox-ie za możliwością telewizora. Dzisiaj postanowiłem sobie, że zaczynam grać poprzez monitor (21'). I tu się pojawia moje pytanie. Widziałem obraz na telewizorze, stwierdzam, że jest dobry. Ale czy na monitorze, też będzie dobra jakość? I drugie pytanie, czy ten kabelek będzie dobry? HD24 Kabel VGA-HDMI 2m gold FULL HD D-Sub VGA HDMI (2704252987) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
    Pzdr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zależy jaki telewizor i jaki monitor (rozdziałki,cale itp)..rozwiń trochę.
     
  4. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Monitor mam 21 cali, telewizor 29 cali. A w monitorze, mam wbudowane głośniki, więc chyba problemu z dźwiękiem nie powinno być. W monitorze mam wejśćia DVI-D i VGA.
     
  5. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mam monitor 24 cale z wbudowanymi głosnikami, a mimo to dzwięku nie mam przy podłączeniu przez hdmi...Więc gram na TV LCD 32'..Porównaj maksymalne rozdzielczośći TV i monitora i odpowiedź powinna przyjsć sama.. Jeśli Twój TV to ten z tych starszych tzw. "gruby" to na monitorze ujrzysz kosmiczną różnicę.
     
  6. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Nie, nie telewizor oczywiście z tych "nowszych". Ale czytałem, że jest jednak różnica między VGA, a DVI i że lepsze jest jednak HDMI-DVI, tylko, że wtedy dźwięku nie ma :/ Nie wiem, czy to prawda.
     
  7. LucyFair

    LucyFair V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2012
    Posty:
    187
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    No ja dzwięku nie mam przy podłączeniu się do monitora przez hdmi-hdmi..choć ma wbudowane głosniki, napewno jest na to jakiś patent, ale to już może ktoś inny się wypowie, ja się nie znam na tyle :)
     
  8. andrzejek111996

    andrzejek111996 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2012
    Posty:
    40
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Janikowo
    Hehe, głupota ludzka nie zna granic. Nie poszukałem dokładnie, na naszym forum tematu, a jednak znalazłem :D Temat do zamknięcia/kosza Pozdrawiam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum