1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez MARINO, Maj 19, 2008.

  1. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Siemka!! Czytalem, ze ktos mial problem z anti-aliasingiem i mial fotki z moh airborn, na ktorych widac bylo, ze ma biale kontury na samlotach w glownym menu (gearsow nie mam wiec nie wiem jak by to wygladalo na tej grze u mnie). Nie jestem pewien czy tez mam ten problem. Moglibyscie mi powiedziec jak sie wstawia foty to wam pokaze jak to wyglada u mnie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    vpx.pl tutaj wstaw fotę i prześlij link.
     
  4. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    To sa fotki:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    Kliknij na jedno to wyskoczy w pelnym rozmiarze ;)

    Moge zrobic wiecej ale tyle raczej wystarczy :) Nie wiem za bardzo czy to tak ma byc :-\.

    Czekam na odpowiedz :)

    Edit//przeo_91 nie pisz posta pod postem!
     
  5. sarinek

    sarinek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    96
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    mi sie wydaje że masz kontrast ustawiony zbyt dynamicznie. ustaw na standardowy albo odpal tryggry powinno zniknac. ja miałem tak samo w AREA 51 jak gralem na dynamicznich ustawieniach. zmieniłem na tryb gry, lub standardowy (ewentualnie film) to już nie było
     
  6. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    Ja mam ustawiony film a tryb gry jest wlaczony. A jak cos telewizor to samsung le32m87bd.
     
  7. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    A moze ta gra jest poprostu tak zrobiona. Poza tym co, masz wlaczone na raz dwa tryby?
     
  8. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    Wyglada na to ze w tym samsungu tak mozna ale pewien nie jestem. Pisze ze mam wlaczony tryb gry, ale moge tez zmieniac z filmu na standard albo dynamicze a caly czas pisze ze tryb gry jest wlaczony. Poproboje z kontrastem. Ale chyba masz racje ze ta gra jest tak zrobiona bo inne chodza normalnie (np. w pgr3 nie ma takich bialych obrysow).
    Z gory dzieki za pomoc :)
     
  9. mav571

    mav571 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    cux chyba masz rację. Brat mówił, że coś podobnego jest w wersji pecetowej. Ściągnę demko i zobaczę.
     
  10. cux

    cux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2008
    Posty:
    558
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    Z tym, ze na PC mozesz wszystko w ustawieniach video podrasowac, tj. wygladzic itp...
     
  11. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    Ale te biale obrysy i tak widac tylko w menu glownym na samolotach a w samej grze nie wiec to jest raczej tak zrobione.
     
  12. spike200

    spike200 Memento Mori V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2007
    Posty:
    879
    Polubienia:
    80
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Krk
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    Też mam takie obrysy, podobnie jest w briefing room. Tak też mam PC ale podczas gry wygląda wszystko normalnie.
     
  13. mav571

    mav571 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 1, 2008
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    U mnie jest to o tyle dziwne, że te obrysy są tylko w niektórych grach :-\
     
  14. MARINO

    MARINO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2008
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kraków
    Odp: Czy to tez jest problem z anti-aliasingiem?

    To lepiej zadzwon do M$ albo idz do ;) serwisu i spytaj sie o co w tym chodzi ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum