1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to wina płyt?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez RastaSoldat, Marzec 5, 2011.

  1. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    Witam, otóż nagrywam gry na titanumy i nie mogę ich zainstalować na dysk z tego względu iż pod koniec piszę "nie można odczytać danych z płyty" zrozumiałbym jakby to stara płyta była ale prosto po nagrywaniu tak się stało, w dodatku grając na titanumie w BC2 w połowie gry wyskoczył błąd przeczyszczenia płytki i lipa nie da się dalej grać, z Saint Row 2 miałem tak, że w spontanicznym momencie po prostu się zacinało, na dysk też nie mogłem nagrać... czy to wina płyt, nagrywarki czy konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Prosta zasada: jeżeli w czasie gry coś Ci się dzieje z grą/konsolą/płytką a gra nie jest nagrana na płycie Verbatim to 99% wina płytek.
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    bzdura
     
  5. Specter

    Specter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    242
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wina plyty/nagrywarki/predkosci nagrania.
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Nagraj na dobrych plytach takich jak Verbatim i zobacz czy bedzie roznica jak nie to zobacz na innej nagrywarce
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ja nagrywach na śmieeciach za 1,80 tylko że podczas nagrywania nic absolutnie na kompie nie robie zeby bufor byl pełny i ani jedna się nie wywaliła....laptop lenovo g550
     
  8. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Przy normalniej pracy tzn internet, pisanie i tam gdzie nie jest obciążany mocno dysk nie mam mowy zeby bufor sie opróżnił z reszta nawet jesli to od tego jest ochrona zapisu i w razie czego glowica sie zatrzymuje, a laser wylacza
     
  9. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    teraz będę wszystkie programy wyłączać dzięki panowie
     
  10. kUcUs

    kUcUs Banned

    Dołączył:
    Listopad 12, 2010
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Morąg
    Hmm kolego, też miałem taką sytuację i to chyba akurat było na verbatimach ;) ale u mnie to raczej ryski były tego powodem.. albo czego nie jestem pewien do końca może to być wina napędu, przestaje Ci powoli czytać płytki ;)
     
  11. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    najlepiej to nagraj na Verbatimie i zobacz czy wyskoczy ci taki błąd.
    Jeżeli tak to spróbuj nagrać na innej nagrywarce ale zastosuj Verbatima.
    Jak błąd dalej będzie występował to już napęd w X360 ci wysiada.
     
  12. RastaSoldat

    RastaSoldat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jaworzno
    kalibrację przeszedł w grudniu ;/ w dodatku konsola 2010 rocznik
     
Wczytywanie...

Poleć forum