1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to zadziała jako dysk?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez psparkers, Lipiec 10, 2012.

  1. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Czy gdy kupię taką obudowę do dysku to będę mógł włożyć do niej dysk ze starego xboxa? Będzie to działać na slimie?


    No i czy o to obsłuży gitarę z GH:WoR?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nawet nie musisz kieszeni kupować, wystarczy go włożyć do slima.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak to włożyć? Normalnie Dysk ze starego x-a wrzucić w miejsce gdzie wkłada się te od M$?
     
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Tak :)
     
  6. psparkers

    psparkers Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  7. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam, czy jak podłącze dysk twardy zewnetrzny poprzez usb do xboxa, będzie normalnie działać?
     
  8. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak, o ile bedzie mial dobra wydajnosc :)
     
  9. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    firma samsung:D więc chyba dobry, czytałem coś że xboks będzie go odczytywał tylko jako 16 gb?
     
  10. HICKS

    HICKS XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2012
    Posty:
    219
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Będzie maksymalnie 16gb.
     
  11. djcris

    djcris Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jeżeli xbox nie będzie mial dysku twardego zapisywać stany gry będę mógł tylko na dysk zewnetrzny?
     
  12. Rusłan Bahrutdinov

    Rusłan Bahrutdinov Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2012
    Posty:
    105
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum