1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy to zadziała ? Kable XBOX 360 SLIM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wawu17b, Czerwiec 25, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam zamiar kupić to:

    - Xbox 360 HDMI Cable - Kabel AV - CENA w RTV EURO AGD
    - Vivanco 6819 jack 3,5mm żeński / 2x RCA (cinch) - Kabel - CENA w RTV EURO AGD

    Teraz tak: Kabel HDMI do monitora i xboxa , rca adapter do xboxa i z tego kabelka czerwony do czerwonego biały do białego i w jack'a ( te czarne wejściie) kabelek od głośnika . ?

    Zadziała ? BD. obraz i Dzwięk ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    powinno
    ja mam tak że hdmi do monitora a kabel vga ma 2x rca i do wzmacniacza i śmiga
     
  4. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mój monitor ma wejście DVI-D i mam taką przejściówke dvi-hdmi to powinno śmigać >?
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz kupic kabel HDMI - DVI.
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    tak...kabel hdmi-dvi działa...ale do dzwieku musisz dać drugi kabel bo dvi nie obsługuje dzwięku
     
  7. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    XBOX i tak nie wymaga HDCP, ale grac na 20 calach :p
     
  9. wawu17b

    wawu17b Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Planuje zakpuić 42 cale full hd , ale na razie musze sie zadowolić monitorem ;p .. Dzięki za pomoc można zamknąć ;]
     
  10. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    W takim razie zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum