1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy to zadziała?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez drewman, Marzec 29, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam,
    Ja właśnie kupiłem xboxa 360 fatkę. Będę go robić na LT 3.0. I tu moje pytanie, czy by wypalić najnowsze gry będę potrzebować nagrywalrki LiteOna? Czy na normalnej nagrywarce też wypalę najnowsze gry np. Forzę 4? Jeśli nie, to czy x360key (xk3y) jest kompatybilny z najnowszym LT 3.0?
    Czy na LT 3.0 będę mógł być w miarę spokojny o grę online? Serdecznie pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi na nurtujące mnie pytania!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Lt+ 3.0nagrywarka liteon ihas na granie z hdd. Co ma wspolnego xkey z ixtreme

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. drewman

    drewman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Witam ponownie
    To co dokładnie musiałbym zrobić żeby móc grać online w nowe gry typu forza 4?
    1. flash lt 3.0
    2. zrobienie ihas? (cokolwiek to znaczy?)
    3. granie z zewnętrznego dysku twardego (o którym Pan napisał wyżej jako HDD)?
    Czy po prostu starą metodą
    1. flash 3.0
    2. nagrywanie na verbatimki DL na normalnej nagrywarce
    3. cieszenie się grą z płytek
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nagrywaj ihas albo kup xkey(400zl) usuń lt z napędu i małe ryzyko bana i nie trzeba nic nagrywać już i safe game na xbox live
     
  6. Hubert Kuliński

    Hubert Kuliński Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Darłowo
    Witam mam LT 3.0 i dash 13599 i nagrywam gry na nagrywarce Lite-On DS-8A3S i gry nagrywają się na HDD i mozna grać ale mam grę, która chce aktualizować dasha i moje pytanie jest takie: czy aktualizacja dasha usunie przeróbkę i gry nagrane na tej nagrywarce dalej będą się nagrywały na HDD i będą śmigały.Pomocy.
     
  7. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  8. Hubert Kuliński

    Hubert Kuliński Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Darłowo
    Kinect Disneyland Adventures nagrałem ja i prosi o aktualizacje
     
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Na 99% jest to update kinecta nie systemu
     
  10. Hubert Kuliński

    Hubert Kuliński Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Darłowo
    A jak wgram nowego dasha to dalej będę mógł nagrywać gry na Lite-On DS-8A3S i będą się instalować na HDD???
     
  11. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Nie zainstalujesz, ale będą chodzić z płyt
     
  12. Hubert Kuliński

    Hubert Kuliński Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Darłowo
    OK dzięki spróbuje odpalić tą grę zobaczymy co to jest. Pozdrawiam.
     
  13. Hubert Kuliński

    Hubert Kuliński Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Darłowo
    No jednak lipa zaktualizowało Dasha i gry nagrane zwykła nagrywarką nie chcą chodzić wywala błąd gry (nie można autoryzować dysku) i co teraz. Pomocy !!
     
  14. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Odinstaluj i graj z płyty. Na pewno miałeś dasha 599?
     
  15. Hubert Kuliński

    Hubert Kuliński Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Darłowo
    Czyli czeka mnie zakup IHasa zęby było jak wcześniej ??? Czyli granie z dysku. Tak miałem Dasha 599
     
  16. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  17. koval9021

    koval9021 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chojnice
    Podepne się pod temat. Mam w napędzie LT3 i dasha 2.0.8955.0. Jak wgram dasha 13599 to będzie wszystko śmigać? Będzie szło grać z dysku? Konsola się nie bloknie czy cuś?
     
  18. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Z takim dashem nie ma szans że masz LT3.0...co najwyżej LT1.91 lub LT2.0.
    Jeżeli wgrasz dasha 13146 lub wyżej to napęd ci się przeflas***e i znowy będziesz miał oryginalną konsole. Jeżli nie masz zamiaru w najbliższym czasie robić RGH to sobie wrzuć najnowszego Dasha 14719 i daj komuś żeby ci wrzucił LT3, ewentualnie zrób to sam jak masz klucz napędu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum