1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy trzeba mieć przerobioną konsole ,żeby grać w Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez noname12o, Sierpień 12, 2010.

  1. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    Trzeba mieć przerobioną konsole żeby grać w gry Arcade , sciągnięte z tej stronki ?? prosze o pomoc.
    A jak tak to czy można te gry nagrać na płyte lub na pendrive??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    W gry Arcade w wersji Trial , czyli niepełnej o ile mi wiadomo nie potrzeba mieć przerobionej konsoli , co innego pełne wersje , bez flasha się nie obejdzie.
     
  4. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Triale - Tak Pełne - Nie
    Żeby grać w pełne potrzebny jest JTAG.
     
  5. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    aha dzienx , lecz spróbuje , i sprawdze czy będzie działało
     
  6. noname12o

    noname12o Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rytro
    aha i mam jedno pytanie , czy można ominąc trial np Battlefield 1943
     
  7. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Przeciez kolega pisze jak wół że do PEŁNYCH WRSJI GIER ARCADE TRZEBA MIEĆ JTAG !!!.
    Więc tak, da się poniekąd obejść, ale tylko z JTAG-iem. I nie musisz próbować, tylko Worms Armageddon działa bez jtaga.
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
Wczytywanie...

Poleć forum