1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy tym kablem naładuję ten akumulator ?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez kkey, Kwiecień 17, 2011.

  1. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Siema czy tym kablem KABEL PRZEWÓD DO ŁADOWANIA PADA KONTROLERA XBOX (1518863865) - Aukcje internetowe Allegro załaduję ten akumulator XBOX 360 - Akumulator, bateria do pada 4800 mAh Wh (1549722139) - Aukcje internetowe Allegro ? czy tylko ten AKUMULATOREK 3600mAh do Pada X360-SKLEP CHOJNICE (1551215178) - Aukcje internetowe Allegro załaduję tym KABEL PRZEWÓD DO ŁADOWANIA PADA KONTROLERA XBOX (1518863865) - Aukcje internetowe Allegro kablem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Przecież już w tym pierwszym masz ładowarkę usb , tyle że nie podłaczasz do pada, a bezpośrednio do bateri, możesz ładować np. przy pc.
     
  4. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    wiem tylko mi chodzi o to czy mogę tamtym kablem co podałem ładować to !
     
  5. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak , jeżeli to akumulator, to pad normalnie będzie ładował.
    Nie wiem po co dodatkowe koszta.
     
  6. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
  7. DeadWarrior

    DeadWarrior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2011
    Posty:
    412
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    w tym pierwszym zrobili ładowanie , że mozesz se kupic np. dwa i ten ładowac osobno i drugi ładować grając.
     
  8. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    ok dzięki temat do zamknięcia
     
Wczytywanie...

Poleć forum