1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy update do nowego dasha usunie mi LT?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Krzysztof Galara, Marzec 15, 2013.

  1. Krzysztof Galara

    Krzysztof Galara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolęcin, Poland
    Witam..

    Zakupiłem wczoraj konsolę XBOX 360, która niestety okazała się zbanowana... Do tego wiem, że była w nim bardzo stara wersja dasha (2.0.8507). Czy jak wgram najnowszego dasha to LT się usunie? Niestety nie wiem jaka jest tu wersja przeróbki, ale koleś mówił, że przerabiał w 2009 więc względnie stary. Bardzo mi na tym zależy, bo potrzebuję sczytać klucz napędu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PoIse

    PoIse Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    W domu
  4. Krzysztof Galara

    Krzysztof Galara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolęcin, Poland
    Czytałem ogólnie, że któraś aktualizacja od M$ przeflashowywała napęd od nowa. Nie wiecie jak tego dokonać?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Czy update do nowego dasha usunie mi LT?

    Przy tam starym dashu, chyba usunie się lt, spróbuj i zobacz czy po aktualizacji będą działać kopie

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Najnowsza jak ta konsola ma taki dash to pewnie fajny zlom, i w 2009 po co by mial do takiego dasha lt wgrywac. Ale wyciagnac klucz wgrac lt o ile naped jest fabryczny jaka data produkcji? Stylu konsoli pisze
     
  7. Krzysztof Galara

    Krzysztof Galara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolęcin, Poland
  8. Krzysztof Galara

    Krzysztof Galara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolęcin, Poland
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Falcon ehh ja ci tam zle nie rzycze ale nie znasz dnia ani godziny rroda o ile juz go szusarka nie grzal. Wyciagnac klucz i wgrac lt 3.0 . Tam benq bedzie wiec latwo wgrasz. Co dasha usunie ci lt wersja 13xxxxx dowolna
     
  10. Krzysztof Galara

    Krzysztof Galara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolęcin, Poland
    Właśnie problem jest w tym, że napęd ma już jakiś syf stary wgrany, zatem jak wyciągnę klucz?
     
  11. ziomal666v

    ziomal666v Banned

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja to bym ci polecił rgh ale - bo to falcon.
     
  12. Krzysztof Galara

    Krzysztof Galara Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2013
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Smolęcin, Poland
    Nie chcę RGH, chcę wgrać konsoli LT 3.0. Po co, lepiej nie pytajcie, po prostu tego potrzebuję ;-)
     
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    To wgraj rozkrec xa zobacz naped poradniki na forum. Latwa sprawa.
     
  14. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zanieś do serwisu za 50-60zł wgrają lt3.0 i wgrają najnowszego dasha i masz spokój i sprawdź kądycje lasera i napędu bo jak jest kiepska to nie ładuj lt w padnięty napęd a konsola jak nie była po jakiś naprawach to będzie działać
     
Wczytywanie...

Poleć forum