1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy usunie mi się przeróbka ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez remos997, Styczeń 28, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. remos997

    remos997 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Witonia Poland
    Siema ! Kumpel ma przerobionego xa z lt 3.0. Ma BF BC 2 pirata i gdy chcemy pograć live to nam się pokazuje aktualizacja gry... I tu moje pytanie gdy zauktalizuje gre to usunie sie przerobka??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    nie
     
  4. remos997

    remos997 Banned Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Witonia Poland
    Czyli bez obaw moge akualizować gre ?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak, ale zawsze masz ryzyko bana po podłączeniu do Live.
     
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    @up:
    Każdy musi się z tym liczyć, ale stosowanie kilku złotych zasad zmniejsza to ryzyko prawie do zera ;]
    1.kopie
    2.aktualizacje
    3.flash
     
  7. mpalladyn

    mpalladyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam, gralem w cod waw i mialem savy w pamieci. Jako ze mam tylko 256 wbudowanej i milion aktualizacji do kazdej gry. Przenioslem savy z dwoch gier na pendrive sformatowalem pamiec i przenioslem spowrotem. Z drugiej gry savy dzialaja natomiast z cod niestety nie. Podejrzewam ze jest to wina wlasnie aktualizacji ktora sie skasowala. Prosze o odpowiedz na pytanie czy po podlaczeniu do internetu bede mial jakies konsekwencje (mam lt 2.0 i cicha aktualizacje ) ? Chodzi o to czy nie dzieje sie tak jak z ix 1.6 - usuniecie przerobki.
     
  8. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeśli twój dashboard jest równy lub wyższy D:13146 (tutaj pełna lista Index of ./Xbox360/Uppdateringar/) to nie, nie usunie ci przeróbki podłączenie do internetu, ani żadna aktualizacja.

    Skoro jak mówisz już masz cichą aktualizację, to żadnych innych konsekwencji nie będzie :) proponuje przemyślenie upgradu do LT+3.0
     
  9. mpalladyn

    mpalladyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2011
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze kilka starszych gier wiec poki co nie potrzeba mi lt 3.0. Ale dziwi mnie to ze nawet po zaaktualizowaniu nie moge kontynuowac gry pomimo istniejacego zapisu.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum