1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy usunie przeróbke?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mlody1m, Czerwiec 26, 2012.

  1. mlody1m

    mlody1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema.
    Posiadam LT 2.0 i dasha 13604 i mam pytanie czy aktualizacja w grze sniper elite v2 usunie mi przeróbke?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Tylko dashboard 13146 flashował napęd !
     
  5. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    nie przestaną działać gry XGD3 po tej aktualce ?
     
  6. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Jeżeli sniper elite v2 ma 14699 to tak przestaną.
     
  7. psilon

    psilon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2011
    Posty:
    240
    Polubienia:
    21
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    pobierz z oficjalnej strony ms najnowszy dashboard, skopiuj na pendrive i z niego aktualizuj xboxa, powinno byc wszystko ok ale może niech ktoś jeszcze to potwierdzi
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Każdy dash od 13146 flas***e napęd jeśli robisz update z dasha niższego jak 13146 i masz w napędzie fw starego typu.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. mlody1m

    mlody1m Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli spokojnie moge aktualizować ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum