1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy uwalilem naped?

Temat na forum 'Artykuły' rozpoczęty przez DeVil666, Marzec 12, 2012.

  1. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    po czym probowalem zrobic to pod dosflashem i napedu w ogole mi nie wykrywa, dzisiaj go rozkrecilem i:
    http://zapodaj.net/4d41d85c3f34.jpg.html
    http://zapodaj.net/206be9e70163.jpg.html
    prosze o jakies sugestie co dalej
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Pcb wygląda na całe. Liteon erase w JF, jak będą leciały kropki to odłączasz szybko i podłączasz zasilanie napędu, i potem wgrywasz FW.
     
  4. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak tylko podlaczam naped przez sate do kompa(w windowsie) to zaczyna niemilosiernie ciac i jedyne co mi zostaje to reset
     
  5. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a jaki windows? możliwe ,że twój kontroler co używasz się nie nadaje dlatego tak jest
     
  6. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    juz raz robilem na tym samym komputerze i nie bylo problemu i tez na w7
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Wykasyj w doslfash na slepo, nie wykryje to padla. Zdarzaja sue takie elktroniki

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    UDALO SIE!
    Podlaczylem tym razem do innego kompa i wgralem przez dosflash, najpierw chcialem robic earsing i nic to wpisalem dosflash i odziwo wyswietlil sie port ale bez nazwy napedu to wpisalem w i pozniej nazwe flasha blanki przeszly prawidlowo i dziala :)
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    litka ciezko uwalic:)
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    heh na nieprofesjonalnym sprzęcie i takiego litka można fajnie uwalić, jeśli nie w pierwszej fazie to w drugiej podczas ratowania przy bricku.
    Autor powinien zainwestować w dobry kontroler SATA.
     
  11. DeVil666

    DeVil666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2010
    Posty:
    151
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    dziwne bo jak robilem pierwszy raz to wyszystko w porzadku bylo za 2 razem na tym samym kompie sie zawiesil no i sie zaczelo no to pozniej poszedlem na 2 stacjonarke i zrobilem przez dosflasha i wszystko ok.
    ps. na 2 kompie mam ta sama plyte co na pierwszym asus m2n-e
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ale moze konfiguracja biosu inna
     
Wczytywanie...

Poleć forum