1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Vampire przerobi LO-V1?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez YxU, Marzec 25, 2010.

  1. YxU

    YxU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Jak w temacie - posiadam xtractor + vampire, czy moge nim przerobić litka jedynka? (74850c)
    Jeśli nie to co zrobić abym mógł? (nie chce inwestować w zwykłego probe'a a nie wiem jak dopiąć własny)
    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12101
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Tniesz ścieżki jak w v3, robisz dokładnie to samo
     
  4. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    zamiast vampira kupić speara z jedna igła i bedzie git
     
  5. YxU

    YxU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez cięcia ścieżek nie da rady? bo jak już musi dojść do rękoczynów to wolałbym wiedzieć jak zrobić speara pod xtractora:D wie ktoś może?
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    wystarczy dokupić i podpiąć w miejsce vampira,ja tak robie ale nie mam oryginalnego xtractora tylko zrobiony na podobizne
     
  7. YxU

    YxU Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dokładnie sprawa ma się tak - nie chciałem płacić za przeróbkę, a układ domowego sposobu nie działał (wg poradnika z forum), wiec postanowiłem zakupić oryginalnego Xtractora, przerobić i sprzedać, a tu się teraz dowiaduję że za pomocą Vampire "jedynki" nie zrobię - dlatego jeśli kupię oryg. speara to nie sprzedam potem w tej samej cenie (słaby popyt):D i dlatego pytam o jakiegoś homemade speara dla Xtractora...
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    mozna zrobić z 3 igieł jest tutek na forum jak zrobić spear samemu
     
Wczytywanie...

Poleć forum