1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy w MW3 da sie jakos pominac wyszukiwanie regionalne?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Tr1SH, Listopad 9, 2011.

  1. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    Witam,jak w temacie.Denerwuje mnie sprawa,ze w nowym COD laczymy sie tylko z polskimi serwerami ktorych jest niewiele i tocza sie one praktycznie tylko w trybach domination i team deathmach.Chcicalbym wprobowac tez inne tryby ale niestety brak graczy...W związku z tym da się jakos polaczyc z innymi graczami ze swiata? Czy jestem skazany na Polske? Bo w tym wypadku jest to beznadziejne rozwiazanie...Pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Dołączam się do pytania, strasznie irytujaca sprawa, z jednej strony fajna ale co z tego jak na wyszukanie gry trzeba czekać bardzo długo i często nawet nie można zebrać pełnych dwóch drużyn
     
  4. FNR

    FNR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2011
    Posty:
    76
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dołączam do pytania, w środku nocy to już całkiem można zapomnieć o multi :(
     
  5. smoqpl

    smoqpl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Spróbujcie zmienić region w ustawieniach konsoli.
     
  6. kubszton

    kubszton Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    13
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Kielce
    Próbowałeś tego czy strzelasz? Bo całkiem sporo osób ma z tym problem ... :/
     
  7. mr sebaPL

    mr sebaPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja w ogóle nie mogę zagrać online. cały czas szuka ludzi do gry i nic a próbowałem już wszystkie rozgrywki. spec-ops działa i spokojnie można grać przez live ale online ni chuchu. może ktoś wie dlaczego?
    pozdro
     
  8. krolu21

    krolu21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Legionowo
    Ja też mam ten problem . Strasznie to jest denerwujące .
     
  9. Tr1SH

    Tr1SH Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 8, 2010
    Posty:
    265
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    ***owo
    Nie dziala zmiana regionu.Trzebaby zmieniac region xbox live.Tak samo nic to nie da bo gra sama czyta jak google z jakiego regionu jetsesmy i dopowiednio nas segreguje.Jedynym roziwazaniem,zeby nie czekac godiznami jest doddawanie ludzi z serwerow MW3.Ja dodawalem kazdego w lobby . w ten sposob od razu z listy przyjaciol mozna dolaczyc do trwajacej rozgrywki nie czekajac w pozniejszym czasie.
    PS:Acti tym roziwazaniem popelnilo hara-kiri.Sami zablokowali swoje dzielo.Jak mozna zrobic tryb multiplayer przez internet ktory nie laczy sie z swiatem? Brak slow.Rownie dobrze anbywcy oryginalow moglis ciagnac kopie na pc i laczyc sie rpzez hamachi/xlink.Albo to poprawia,albo ludzie z mniejszych regionow ich zniszcza.Tym sposobem bf3 gora.
     
  10. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    No nic, Panowie chcieli coś zrobić żeby nie było takiej straty hosta jak była a zrobili jeszcze gorzej bo strata jest i na dodatek trzeba długo czekać na znalezienie meczu. Trzeba coś napisać do IW. Ja napisałem do Roberta Bowlinga na twiterze, opowiedziałem o naszym problemie, trzeba czekać na poprawki.
     
  11. randnd

    randnd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    310
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kielce
    haha :D
    Wlasnie sie dziwilem czemu ciezko znalezc gre na trybie FRE FOR ALL !!!! To zenada jest jakas ! Musza to zmienic.

    Z jednej strony OK jest grac z ludzmi swojego regionu - ale najwieksza frajda to mucic na skale swiatowa, mierzyc sie z ludzmi innych krajow itp.
    Multiplayer jest swietny ale ta blokada naprawde jest idiotycznym pomyslem !
    Ciekawe czy ktos sie tym zajmie...
     
  12. Rocks

    Rocks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kielce/Białystok
    Pominę pisanie,że uważam to za największy błąd MW3. Ale co możemy z tym zrobić? Macie jakieś doświadczenie w raportowaniu takich błędów? Do wydawcy można?
     
  13. Piotr Galicki

    Piotr Galicki Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy komuś w ogóle udało się zagrać ?
     
  14. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja grałem z 4-5h i nabiłem 18lvl, grałem niemal cały czas z Polakami, co mnie też zdziwiło.
     
  15. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Znajdźcie graczy do wojny lądowej to będziecie kozakami.... masakra co odwalili... więcej czekania niż grania :(
     
  16. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    U mnie to samo , pograłem 2 godzinki z czego 30 minut to czekanie na hosta!
     
  17. damianwroc

    damianwroc Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    365
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A tak narzekałem na Black Opsa... tam znalezienie meczu trwa kilka sekund, tutaj parę minut albo nie zagrasz w ogóle :D
     
  18. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Pare minut , ja czekalem dobre 15 , niech cos z tym zrobia , maja byc polaczenia miedzynarodowe a nie lokalne.
     
  19. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    też mnie to denerwuje, po 3 w nocy praktycznie nie da się grac
     
  20. Skolud

    Skolud Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    1017
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Mysłowice
    bardzo dobrze zrobili. A jesli nie znajduje ludzi w najblizszym otoczeniu to szuka dalej i dalej. Od premiery gralem juz z polakami, niemcami, francuzami, hiszpanami, angolami, amerykancami i innymi wiec jest git. Co prawda meczu szuka dluzej niz np w mw2 ale przynajmniej rzadko kiedy trafia sie jakis poryty host i mozna mucic bez obawy o jakis power-host.
     
  21. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Ja tam nie mam problemów z łączeniem. Tylko że ja gram tylko w mój ulubiony tryb Hardcore TD. O każdej porze mnie zawsze połączy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum