1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy w Xbox 360 Jasper moży wyskoczyć 3ROD ???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kuba290.94, Marzec 3, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. kuba290.94

    kuba290.94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocianów
    witam kiedyś miałem xboxa 360 z 2007 r kupiłem go od uczciwego sprzedawcy za 520 zł z 20 gig nawet tanio po 3 miesiącach normalnego eksplatowania wyskoczył rod roześmiałem sie:yeye: po 3 minutach włączyłem i znowu to samo kminie coś nie tak później włączyłem go i git teraz dostałem xbox 360 Jasper używaną i pytanie jest takie czy może wyskoczyć 3rod w jasper czy mam spać spokojnie?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pawlq

    Pawlq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgierz
    Wyskoczyć może, ale jest to mniej prawdopodobne, niż w poprzednich wersjach.
    Jasper różni sie tylko mniejszą technologią wykonania, co się równa mniej prądu i grzania się, ale nadal jest to XBOX.
     
  4. grzesiuzz

    grzesiuzz XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 31, 2008
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nowy Sącz/Szczecin
    Jest możliwość ale bardzo niewielka, ok 1% - 2% xboxow w wersji Jasper psuję się
     
  5. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    Zawsze jest takie prawdopodobieństwo :) ale jest już dużo mniej awaryjny :)
     
  6. kuba290.94

    kuba290.94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocianów
    no znająć mnie ja mam cholernego pecha i będe w tym 1-2 % hehe :( ale pocieczyliście mnie że chociaż tylko te 2% psuje się dzięki
     
  7. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    może tak źle nie będzie :)
     
  8. kuba290.94

    kuba290.94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocianów
    a czy jak coś to kupić ten coler on coś pomaga??
     
  9. daniel1400

    daniel1400 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    KRK
    z tego co wiem że w jasperach jest już niepotrzebny
     
  10. Kamil Diablo

    Kamil Diablo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 28, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Co prawda jest to Jasper, to konsola z poprawionym chłodzeniem, ale nic nieśmiertelne nie jest zawsze jest szansa na to że może się popsuć. Dużo zależy od użytkownika czy dba o konsole, czy konsola nie chodzi w niskiej temperaturze itp..
     
  11. kuba290.94

    kuba290.94 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Chocianów
    ok dziękuje wszystkim za pomoc pozdrawiam kuba :)
     
  12. krzysiek1189

    krzysiek1189 Banned

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja miałem jaspera przez rok i nie miałem rrod
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Możesz spać spokojnie, Jasper bardzo mało się grzeje i RROD ci nie grozi, maiłem Xboxa 360 Arcade i grałem na nim z płyty w GTA IV przez 12 godz. a on był lekko ciepły :) teraz mam Falcona i różnica jest spora jest dużo cieplejszy, ale jest 3 lata gwary na RROD :)
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum