1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy warta ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez milosz0306, Lipiec 20, 2012.

  1. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    warty
     
    1 osoba to lubi.
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Dobra oferta, ale to już chyba nie aktualne ...
     
    1 osoba to lubi.
  5. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Czyżbyś już zakupił i się pytasz :) warty tej ceny :)
     
    1 osoba to lubi.
  6. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    tak tak, ja kupiłem i cały czas miałem wątpliwosci czy dobrze zrobiłem ;D
    bo gostek napisał ze moge jeszcze do jutra zrezygnowac jakby co ; ) ale biore
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    naprawdę korzystna cena nie ma co się wahać, tylko sprawdź czy to na pewno jasper, bo na allegro lubią wały kręcić pod tym kątem.
     
  8. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    ale ze jak sprawdzic ?
    niby tam podał rok produkcji to raczej jasper
     
  9. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    po amperażu Jasper ma 12.1A jest on podany z tyłu konsoli :)
     
  10. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    oj po roku produkcji można się przejechać ;-)

    sprawdzasz patrząc z tyłu na wejście od zasilacza.

    [​IMG]
     
    1 osoba to lubi.
  11. milosz0306

    milosz0306 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2012
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    oj to dopiero będę musiał sprawdzić jak przyjdzie ; )
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Możesz napisać do sprzedawcy aby podał Ci jaki ta konsola ma amperaż wtedy będziesz wiedział jaka tam siedzi płyta główna :)
    12.1A Jasper
    14.2A Falcon
     
  13. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    nie raz ani dwa mi się zdarzyło że miałem falcona w obudowie w jaspera, wtedy przeczytana wartość z naklejki nic nie da ;-) najlepiej patrzeć po wejściu od zasilacza.
     
  14. raszmen

    raszmen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 12, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ciekawa oferta,warta CENY ale możesz się trochę zawieść...wersja arcade nie posiada dysku a chodzi "troszeczkę" głośno...instalacja gry pomogła by w jakimś stopniu a tu nie masz takiej możliwości.
    Przynajmniej konsoli nie przegrzejesz :) chyba że zaprosisz kolegów i będziecie męczyć konsole 24 godziny ^^
    I sprawa HDMI...dziwne ale arcade chyba nie miała HDMI...nie wiem profesjonalistą nie jestem :D
     
  15. Ethernet

    Ethernet Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 14, 2012
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Haha to teraz dałeś :-D miały hdmi


    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  16. edenek

    edenek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    125
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poł‚aniec, Poland
    Jasper ma HDMI, sam mam taka sama konsole z 2009 roku, kupiłem nowa za 669 zł w vobisie obecnie mam RGH i wszystko śmiga jak trzeba, ale 2 lata grałem tylko na napędzie Lite on v2 i napęd na wykończeniu był ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum