1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy warto brac tego xsa??

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez tomasz222, Maj 4, 2009.

  1. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    witam...zaczne ze ostatnio sprzedalem swojego falcona po przejsciach z 2 diodami i modyfikacjami domowymi sposobami... dzis wybieram sie do krakowa po jaspera
    zestaw JASPER ARCADE 1.51 cytuje---xbox arcade Jasper kosztuje u nas w tym momencie 839 zł-----i dajemy na niego gwarancje 2 lata
    ---to ja pisalem----ale 2 lata gwarancji na rrody i te wszystkie bledy czy to taki chwyt jak wiele osob na allegro daje gwarancje niby na 2 lata a jak wyskoczy rrod to umywaja rece
    -----gwarancja obejmuje rowniez rrody i bledy przez 2 lata


    co o tym sadzicie?? kolega teaz tam bral konsole i na pismie dostal taka wlasnie gwarancje zapewniajaca ze pzrez 2 lata oni maja naprawic konsole albo dac nowa..nie odsylaja do m$ bo konsola przerobiona .tylko smai sobie radza z problemem..??????????????????


    2 PYTANIE!!!!. jaspera rozroznie napewno po zasilaczu i naklejce z tylu z napieciem??? ale naklejki mozna poprzeklejac .......czy potwierdzneniem tego ze to jasper bedzie tylko wbudowana pamiec 256mb ?? bo slyszalem o oszustach co chca sie pozbyc zalegajacych falconow..pzreklejaja naklejki i sprzedaja jako jaspery
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bliss

    bliss Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    btm
    gdyby to byl falcon i podlaczylbys do niego zasilacz z jaspera to po prostu by tego nie wytrzymal i zginalby smiercia na miejscu... poza tym chyba nie ma takiej mozliwosci zeby wogole to tam wsadzic.... maja inny rozstaw wtyczek bylo o tym na forum poszukaj.
     
  4. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ale mi nie chodzi o zasilacz..tylko slyszalem ze kolesie przeklejaja naklejke z tylu konsoli na kroej napisane sa napiecia oraz przeklejaja naklejki z zasilaczy ze 175w na 150w...dlatego pytam czy tylko jaspery maja wbudowana pamiec 256mb i jak tak bedzie mial to na 100% bedzie jasper
     
  5. Kazner

    Kazner Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wałbrzych
    Do falcona nie podłączysz zasilacza z jaspera gdyż ma minimalnie różniącą się wtyczkę, natomiast z falcona zasilacz do jaspera podłączysz.

    Tylko jasper ma wbudowane 256MB pamięci.
     
  6. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    ok.dzieki.mozna zamknac
     
Wczytywanie...

Poleć forum