1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy warto kupić tę konsolę ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mario86, Marzec 29, 2012.

  1. Mario86

    Mario86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak kupisz sobie slimka 4gb +rgh + jakis dysk 500gb wyjdzie taniej
     
  4. Mario86

    Mario86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dysk to nie jest problem bo i tak w sumie już mam. W dużej mierze zależało by mi właśnie na tym aby od razu było rgh. A tutaj konsola w sumie niemal nówka a może i bez dysku by dało radę kupić. Wersji 4 gb szukałem ale są z lt z tego co patrzę. No chyba, że coś przeoczyłem ;]
     
  5. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
  6. Mario86

    Mario86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Widziałem te aukcje. Ciekawą można określić tę za 800 zł.
    PS. A tak zapytam co do napędu. Można go samodzielnie zamontować ? Nie ma w tym żadnej filozofii ?. Sorry za OT ;)
     
  7. msFormat

    msFormat XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2012
    Posty:
    474
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Poznań
    Napęd masz zamontowany przez fabrykę :)

    Jeżeli myślisz o samodzielnym wgraniu LT lub montażu RGH, to bez doświadczenia może być ciężko samemu zrobić.
     
  8. Mario86

    Mario86 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2012
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Chodziło mi o to, że jak np kupie konsolę bez napędu to czy później będę mógł włożyć swój. Mam dwie nagrywarki w domu więc skorzystałbym z takiego rozwiązania ;). Co do lt/rgh już zwertowałem temat i właśnie wolałbym mieć od razu, że tak powiem "gotowca" ;)
     
  9. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Rozkręcasz klocka podłączasz 2 kable do płyty głównej potem 2 do napędu wsadzasz to przykręcasz na 4 śruby od dołu ( w przypadku Fata) i tyle. No i CHYBA trzeba mieć klucz poprzedniego napędu albo wyciągnąć z płyty głównej za około 80 zł i wgrać do nowego napędu to nie problem.
     
  10. play2001

    play2001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Co do pierwszej aukcji,gościu piszę o mozliwosciach jakie daje rgh ,ale w tym wypadku w gry z pierwszego xboxa nie pograsz do póki nie kupisz oryginalnego dysku wewnetrznego którego on nie oferuje.Sprzedaję za to z dyskiem zewnętrznym 320 GB,hmm.. jak dla mnie nie wiele.Sam mam 2 dyski zewnętrzne podłączone na USB po 500 GB i dysk 20 GB oryginalny,na emulator jedynki plus sejvy.Poza tym nie kumam co gościu pisze w aukcji ze wkrótce na RGH będzie mozna emulowac dreamcasta ????. Wtf?
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12096
    Polubienia:
    1071
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To co za problem polaczyc dysk pod port xboxa, wgrqc emulator. Nie trzeba miec oryg dysku...

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum