1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy warto kupić xbox 360 slim 250 GB jeśli się ma arcade.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pakcent1, Grudzień 30, 2010.

  1. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak jak w temacie. Jeśli coś źle zrobiłem to sorry, mój pierwszy temat.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Moim zdaniem nie opłaca się (mowa o wadach Slima, typu palcowa obudowa, czy brak możliwości przeróbki napędu). Dokup dysk 120 gb do Arcade i graj.
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Zalezy po co Ci ta druga konsola.

    Jezeli nie masz dysku w Arcade to warto.
    Jezeli potrzebujesz Wi-Fi to mozesz rozpatrzec odbiornik Wi-Fi i wtedy nie warto.
     
  5. czareq65

    czareq65 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja tam niewiem mi jak się zechece (bo mam 2 x360) to gram na starym w ściągane gry a pot se gram na nowym w orginalne
     
  6. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A czy jest różnica w grafice, czy slim ma lepszy procesor itp.?
     
  7. czareq65

    czareq65 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie, nie ma zadnych roznic w grafice.
    Proceser i GPU wykonane w nizszym procesie technologicznym i tyle.
     
  9. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A jak z kinectem? A mogę jakoś usunąć przerobienie?
     
  10. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kinect do wersji slim nie potrzebuje dodatkowego zasilacza , jak jest z ze starszymi wersjami konsol Xbox 360 (Arcade,Premium,Elite)A po za tym zasialczem , to w niczym się nie różni , tak samo wyłapuje ruchy i tak samo je przenosi na ekran w oby dwu rodzajach konsol X360.Tak , przeróbkę można "usunąć" lub jak kto mówi cofnąć.;)

    Pozdro.;)
     
  11. pakcent1

    pakcent1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Warto inwestować w kinecta?
     
  12. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No jak kto uważa.;)Kinect to sensor ruchu , który w pełni zostanie wykorzystany w 2011 r.Tak donosi MS.Mi osobiście jak narazie podoba się Dance Central.;)

    Pozdro..;)
     
  13. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Jak masz duży tv i duży pokój i kręci cie taka zabawa to kup ale do mnie to bez sensu ( na razie za drogie ) a jak masz Arcade ( nie wiem na jakiej płycie ale jak na Falconie to już dobrze to kup sobie dysk 250 taki jak w slimie tylko zę z WD bo oryginały są bardzo dobre a i tak nie wiem czy są oryginalne 250gb w obudowach do fata do slima wiem że są ale do fata nie wiem tu masz link do takiego dysku sam taki posiadam i naprawdę rewelka DYSK 250GB do Microsoft XBOX360 /Skl PlayZone W-wa (1387736523) - Aukcje internetowe Allegro jak masz taki zestaw to slima nie warto kupować
     
  14. Musiorex

    Musiorex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 9, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Królówka
    Moim zdaniem nie warto !
    Slimy podobno są wadliwe ! Kinect działa na starszych konsolach !
     
  15. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    slimy wadliwe?? pierwsze słysze

    a jak już kupować slima to 4 GB i dysk 250gb dokupić bo przynajmniej się palcować nie będzie

    a kinecta wg mnie nie warto
     
  16. freeq_

    freeq_ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2009
    Posty:
    243
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kędzierzyn-Koźle
    Nie podałeś konkretów, czy Twój Arcade jest zbanowany, oflagowany, czy grasz w sieci, na jakiej płycie głównej jest, czy zamierzasz przerobić konsolę, bądź już masz ją przerobioną....
     
  17. Pawel80900

    Pawel80900 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy slimy są wadliwe to dopiero się przekonamy, bo tak naprawdę to krótko są one na rynku i na razie ciężko jest to określić. A co do kupna Slima z dyskiem 250Gb lub wersji 4GB to podobno wersja 4GB jest matowa, a 250GB błyszcząca, lepiej świeci i łapie kurz. Więc ja bym bardziej preferował Slimke 4GB. Choć w sumie jak bym miał ja kupować to zdecydowałbym się na starszy rodzaj konsoli, ponieważ nie dysponuję wielką gotówką, ale każdy powinien sobie sam odpowiedzieć czy warto mu inwestować w Slima (każdy zna sam swój budżet i nie każdy może doradzić ;p).
     
  18. PoPierwszeZwiększMase

    PoPierwszeZwiększMase Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    128
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nasielsk
    Zależy jak chcesz jeśli obojętnie czy konsola się palcuje jest na niej kurz to bierz 250 gb a jeśli wkurza cie ślady palców na konsoli to bierz 4gb i jak chesz to można dokupić dysk 250 gb
    Ja osobiście posiadam 4gb i jestem zadowolony.
    Pozdro.
     
  19. Pawel80900

    Pawel80900 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja Ci radzę zostać przy Arcade. Slimy nie różnią się prawie niczym, tylko trochę lżejsze są i troszeczkę ciszej pracują, ale sprzęt jest ten sam więc ja bym ci radził zostać przy arcade. No chyba, że czujesz już, że chcesz wymienić stary model na coś nowszego ;p
     
  20. twix2508

    twix2508 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jeśli lubisz skakać przed telewizorem to warto. : D
     
  21. Dajman21

    Dajman21 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kinect działa na starszych konsolach równiez, więc jeśli masz Arcade to nie widzę sensu kupowania i utrzymywania 2 konsoli ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum