1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy Warto Kupić Xbox-a 360 Arcade

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kulka974, Luty 28, 2010.

  1. kulka974

    kulka974 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z daleka
    Siema. Mam takie pytanie zastanawiam się czy warto kupić Xbox 360 Arcade czy muszę coś jeszcze tam dokupić do niego (kable, pady, itp). Bo Elite jest za drogie jak dla mnie (wiecie mam 12 lat i moje kieszonkowe to nie miliony). Z góry dzięki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RavenRuLeZ

    RavenRuLeZ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Birmingham UK
    Pójdź gdzieś np.Do Media Markt i zobacz czy Ci się spodoba ;) Elite ma dysk no i kolor czarny ;p Ja posiadam Arcade i dysk do niego i jest gites ;] Cheers!
     
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Arcade w ogóle nie ma dysku ;)

    Zależy od ceny. Dla mnie arcade jest warty jakieś 650-700zł.
     
  5. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Jak dla mnie wystarczył by Arcade, ale musiałbym sobie dysk dokupić jak dla mnie tego headset'a i kabla ethernet mogło by nie być, a jak już jest, to też nie jest źle... :p
    A że trafiła mi sie okazja z Premium'em, to wziąłem Premium. :)
     
  6. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    arcade jest gotowy do grania, rozni sie od drozszych wersji jedynie tym ze nie ma dysku ale sie nie przejmuj ze nie bedziesz mial miejsca na save'y bo teraz w kazdym arcade masz wbudowana pamiec. na przyszlosc jak uzbierasz kase to sobie dokup dysk 60gb lub wiekszy najlepiej.
     
  7. kulka974

    kulka974 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z daleka
    Dzięki a po za tym mam na coś jeszcze zwrócić uwagę np. napęd itp.
     
  8. Urlich PRO

    Urlich PRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z Xbox LIVE
    Jak nie masz kasy kup Arcade i dozbieraj na HDD. Ewentualnie kiedyś tam dokupisz headset'a, jak będziesz grać na LIVE.
     
  9. acric

    acric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    na święta dostałem Arcad'e z 3 grami i powiem że jest super, nie potrzebuję hdd (narazie), wystarczy, że sobie jeszcze przerobisz i będzie gites ;) Polecam Arcade
     
  10. Skik

    Skik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam arcade i w niczym mi to nie przeszkadza.
    Moze dla nalogowego gracza to wazne, ale dla kogos kto gra od czasu do czasu malo potrzebne
     
  11. kulka974

    kulka974 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z daleka
    Mam telewizor Sharp 32" HD Redy nie Full HD czy ktoś ma podobne TV ?? I jakie wrażenia z grania ??
     
  12. Skik

    Skik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam 22' monitor hd ready i w zupelnosci wystarczy, wiec 32 z pewnoscia tez ;]
     
  13. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Ja mam full hd, ale mój kolega miał kiedyś hd ready i nie było źle.
     
  14. Tony745

    Tony745 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kup Arcade i dysk do niego zeby Ci nie burczal:) Jak zainstalujesz gre na dysku to wtedy chodzi cichutko;] Zawsze mozesz Premium z dyskiem 60GB. Tylko jedna wada arcade-raczej do zestawu zadnej fajnenj gry nie dostaniesz;]
    pozdro
     
  15. Grzechu Oo

    Grzechu Oo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żywiec
    No bez dysku będziesz musiał nieco podgłośnić żeby szum płyty nie przeszkadzał. Ale na początek Arcade w zupełności wystarcza.
     
  16. chilihead

    chilihead Banned

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Mielec
    Podejrzewam, że mamy ten sam TV (patrz mój podpis) - powiem Ci, że obraz jest bardzo ładny :) TV HD Ready w zupełności wystarczają do cieszenia się z pięknej grafiki :) jaką oferują nam XBOX'y 360. Poza tym gier w natywnym HD jeszcze nie robią (poza małymi wyjątkami), więc rozwiązanie HD Ready (720p) jest jak najbardziej na miejscu :)
     
  17. kulka974

    kulka974 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 28, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    z daleka
    A tak ogólnie warto kupić Xbox'a 360 ??
     
  18. fiedzio

    fiedzio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2009
    Posty:
    116
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zajęczniki
    Proste pytanie, banalna odpowiedź:

    xbox360 = możliwość grania na piratkach
    PS3 = nie ma piratów

    Decyzja należy do ciebie :) Osobiście wybrałem xboxa wpierw ze względu na tańszą cenę (mam Arcade :p), a dopiero potem przerobiłem go. I nie żałuje ;]
     
  19. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Opłaca się jako typowa konsole do grania.
    Multimedia=ps3
     
  20. Flondra2000

    Flondra2000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 2, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Również posiadam Arcade i nie narzekam na niego
     
  21. Damick

    Damick Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Słupsk
    Ja mam obecnie zbanowanego premiuma i także planuję kupno Arcade. Naprawdę elite nie jest wart przepłacania. Można skleić samemu taniej sprzęt kupując właśnie arcade i osobno dysk, który na początku nie jest konieczny. :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum