1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy warto? (po raz setny)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rais, Czerwiec 6, 2013.

  1. Rais

    Rais Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozglądam się za X360.
    Główny wymóg to JTAG/RGH (sam już nie wiem czy to, czy to a może nie ma znaczenia). Ideałem byłyby dwa pady, dysk, HDMI i cena do 500zł. :)

    Prosze o rzucenie okiem na powyższe oferty oferty i ew. wybicie mi ich z głowy.


    Bez napędu. No ale i tak raczej nnie byłby eksploatowany.
    XBOX 360 PREMIUM JTAG NIE RGH UNIKAT JEDYNA TAKA!! (3294739253) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Niby wszystko co mi potrzeba.
    Xbox 360 Jtag Falcon Premium 20gb nie rgh (3300278038) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Albo coś takiego już z RGH
    XBOX Premium z HDMI - falcon 20GB + LT 1.91 + RGH (3302511317) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

    Chodzi o to żeby była od razu gotowa do działania. Nie bardzo chcę się z nią bawić w jakieś dodatkowe aktualizacje. Temat jest dla mnie nowy i nie bardzo wiem na co zwracać uwagę.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    W pierwszej kolejności kupuj tylko jaspera albo slima.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Rais

    Rais Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha. Czyli te oferty odpadają z definicji?
     
  5. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Dokładnie tak na takiej konsoli długo nie pograsz, dostanie rroda za tydzień lub dwa. Można jedynie brać jaspera lub slima.
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Za 500zl to jakis jasper co najwyzej z rgh.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Szukaj slima bez napędu
     
  8. Rais

    Rais Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Lt to problem z nagraniem, rgh trzeba troche poczytac.
     
  10. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Zależy czy chcesz grać tryby multiplayer w grach, bo na RGH to odpada. Na LT pograsz bez problemu online, tylko z nagrywaniem gier jest trochę problemu.
     
  11. Rais

    Rais Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ech... muszę to jeszcze raz przemyśleć. :)
    Przeraża mnie nagrywanie gier pod LT3.
     
  12. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
  13. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Plyt na pc nie nagrywales?rgh tez latwe nie jest odrazu.motyw tigry z slim bez napedu jest dobry. Jak takie trudne wszystko to orginaly tam zmartwien brak.
     
  14. Rais

    Rais Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ostatnie na dzisiaj pytanie.

    Jeżeli Jasper to może być równie dobrze slim jak i arcade?
     
  15. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3706
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Arcade z JASPER'em ok.
    Slimów z płytą JASPER nie ma.
    W slim'ach są płyty: TRINITY oraz CORONA

    Ważne, by to był FAT z płytą JASPER lub jakikolwiek SLIM, bo w tych konsolach jest już poprawione chłodzenie i nie padają jak te wcześniejsze :D
     
  16. Rais

    Rais Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  17. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli jesteś pewien,że nie będziesz grał w gry multi po sieci to daj sobie spokój z LT. Szkoda czasu,nerwów i kasy na nagrywanie płyt. Szukaj konsoli z rgh/jtag ale tak jak było wcześniej napisane tylko modelu Jasper-fat lub każdy Slim. Tak jak ktoś pisał przy rgh/jtag konsola nie musi mieć napędu.
     
  18. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Ten drugi jest podejrzany bo na filmiku dodanym do aukcji widać datę produkcji konsoli 2008-10-18 a jaspery były robione od 2009, więc chyba falcon. Ten pierwszy wydaje się pewniejszy i sprzedawca ma same pozytywy. Choć musiałbyś dokupić twardziela do niego z czasem.
     
  19. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Falcony pojawiały się już w drugiej połowie października 2008 wiec może to być jasper.

    Wysyłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
     
  20. Rais

    Rais Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  21. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Jeśli to jest to czego szukasz to licytuj. Może nie będzie więcej chętnych i uda Ci się ją kupić za te 400 parę złotych. Tylko upewnij się czy ta konsola rzeczywiście posiada rgh i ten dysk,bo z tych zdjęć nic nie wynika.
     
Wczytywanie...

Poleć forum