1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy warto xbox 360 z 560zł 2xpad dysk 20gb jasper

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez emilem, Lipiec 3, 2012.

  1. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Czy warto kupić xboxa 360 jak w temacie jest to drugi właściciel ma juz konsole 8 mies i niby nie miał z nią żadnego problemu jest to jasper produkcja koniec 2009r 2x pad + dysk 20gb + zasilacz + słuchawki. Dodam jeszcze że ma białą klapkę od napędu... czy to normalne nie powinien mieć srebrnej to może świadczyć że napęd był wymieniany??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. willox125

    willox125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Cieszyn
    1 osoba to lubi.
  4. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28126
    Polubienia:
    3216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Nie jaspery arcade miały białą klapkę.
    Starsze premiumy były srebrne no i wersja ELITE (czarna konsola) ma też srebrną.
     
  5. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli może to świadczyć że to starsza wersja czy jak? bo wiem czym się różni arcade elite i premium wyposażeniem gdy kupuje się w sklepie nowy. Więc czy dobry ten towar będzie??
     
  6. Kamirejro

    Kamirejro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 5, 2012
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Ja na twoim miejscu bym dolozyl 150-200 zl i kupil jakiegos malo uzywanego slima 250 GB. Na allegro jest duzo takich okazji jak dobrze poszukasz . Wiem , bo sam kupilem slima za male pieniadze .
     
  7. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i tak już dołożyłem 150 -250zł bo szukałem jakiegoś za 299zł lub 399zł arcade bez dysku bez pada tylko konsola zasilacz i lt.3.0 także kolejnych pieniędzy nie mam zamiaru dokładać tym bardziej że za rok niby szykuje się x720 więc szkoda kasy...
     
  8. BunnyPL

    BunnyPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    49
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    hmm.. brat ostatnio kupił podobnego.. jasper,2 pady, 2 akumulatorki do padów, ładowarka do akumulatorkoów, oryginalną gre GTA 4 i kilkanaście piratów za 460 zl.. tyle że bez dysku ;P
     
  9. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dysk warty ok.50zł i tak trzeba wymienić na 120gb . No ten sprzedawca dodaje 30 pozycji gier kopi oczywiście... patrząc po aukcjach to za 560zł z przesyłką można mieć konsole z padem bez dysku tez używaną wydaje mi się atrakcyjna cena tylko zastanawia mnie ta biała osłonka tacki że nie srebrna...
    jeden sprzedawca powiedział mi tak że na płycie jaspera to są tylko elite i arcade a premium to płyty onyx i zephir.
    Więc dlaczego kolega ma jaspera ze srebrną tacką tylko nie wiem jaki model wychodzi na to że premium bo 120gb dysk
     
  10. mass95

    mass95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2008
    Posty:
    136
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sandomierz
    Elite ma 120GB dysk, Premium były ze srebrną klapką i dyski 20GB lub 60GB. Wszystkie Arcade miały białą klapkę napędu.
     
    1 osoba to lubi.
  11. emilem

    emilem Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziiekuję za informacje które były pomocne nagrodziłem je:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum