1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Czy warto ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez zeetu, Maj 25, 2010.

  1. zeetu

    zeetu Banned

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Cześć

    Co powiecie na XBOX 360 - ELITE - 120GB (1046983675) - Aukcje internetowe Allegro

    chcialbym go zakupic nie wiem czy to dobra cena.Poradzicie ?

    dodam ze posiadam juz premiuma z rrodem i okolo 30 gier wave 4 (mialem soft LT).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. prowokator

    prowokator Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 25, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  4. Koxus

    Koxus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    235
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bierz opłaca się 400 zł taniej niz za nowy
     
  5. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Falcona bym nie kupił, ale zaraz się ktoś odezwie że to przesada itp. Zrobisz jak chcesz.
     
  6. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    bo to przesada w dzisiejszych czasach bierze się tylko jaspera
     
  7. Sniko

    Sniko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    79
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Siedlce
    ja też Falcona bym nie kupił, nie tyle że falcon jest zły, ale nie wydaje mi się ta oferta atrakcyjna, ale może się nie znam...
     
  8. filemon1993

    filemon1993 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Czy wy ludzie nie nie możecie zrozumieć ze falcony nie są złe, nie przegrzewa się, rrod prawie nie występuje ( to występowało w xenonach i zypherah), napinacie się jasperkiem jak nie wiem co.
    Bierz tego elite opłaca się!!
     
  9. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Też polecam sam miałem Falcona i nie przegrzał się nawet RROD nie wystąpiło.
     
  10. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Jasper, jeszcze bardziej Cie 'zabezpieczy'...
     
  11. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    ludzie.. opanujcie się..
    naczytaliscie się o tych jasperach.. mam falcona od listopada, gram po 11 godzin i NIC! zero rroda! nic! nie przegrzewa się..
    co do tematu.. bierz smialo, zanim ktos ci sprzatnie go sprzed nosa
     
  12. Darosław86

    Darosław86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    Siema, ja myślę że się nie opłaca. Za 900 zł z przesyłką masz nowego elite z 2 grami wystarczy dobrze poszukać choćby na allegro, a tutaj masz za nieco ponad 700 ale używanego falcona i to bez gier, ale to tylko moje zdanie, pozdro!
     
  13. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Moim zdaniem warto. Sam mam Falcona i nie narzekam. Jeżeli zadbasz o dobrą wentylację powietrza, to powinno być wszystko w porządku. Poza tym masz w zestawie dysk 120 GB, a one wcale nie są takie tanie, więc ponad 100 złotych zapłacił byś za dysk. Xbox ogólnie wygląda na zadbanego jest przerobiony, więc odpada kolejny wydatek. Gry masz, więc nie potrzebujesz, aby Ci ktoś dokładał. Powiem Ci, że sam bym go wziął gdyby nie to, że już posiadam Xboxa.
     
  14. Rurek

    Rurek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Absolutnie nie warto. Lepiej kupić nowego jaśka z LT. Za te same pieniądze dostaniesz nową bezawaryjną konsolkę z gwarą na 3latka. Dysk nie jest nie zbędny.
     
  15. malina10212

    malina10212 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    253
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Kielce
    Hm... nic nie napisali o dacie produkcji, a ma napęd BenQ , napęd ten występował w pierwszych x boxach typu falcon, a te własnie teraz ujawniają swoją awaryjność. Sama mam Falcona kupionego pod koniec 2008 roku (liteOn) póki co nic złego z nim się nie działo a gram dużo, natomiast dwóch kolegów już na falconach zaliczyło i RoDy i E 74 (jeden z nich miał właśnie Benq) a wcale nie grał częściej i dłużej ode mnie.
     
  16. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Owszem, dysk nie jest niezbędny, ale za to bez niego skracasz żywotność swojego lasera. Jeżeli znalazł byś Jaspera z podobnym wyposażeniem i niedużo droższego, to bierz oczywiście, ale mimo to uważam, że i tak jest to ciekawa oferta. A te napędy BenQ, rzeczywiście mogą wskazywać na pierwsze wersje Falcona, sam posiadam już napęd LiteOn.
     
Wczytywanie...

Poleć forum