1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

czy wgram ixtreme

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez grzes87, Wrzesień 11, 2010.

  1. grzes87

    grzes87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wiem czy pisze w dobrym temacie ale
    mam konsole z 2008,08,04 i chyba napęd liteon i raz juz miałem wgrywany ixtreme 1,5 i dostałem od osoby robiącej klucz napędu i tu moje pytanie czy nie posiadając tego sprzętu co on będę wstanie za pomocą samego komputera wgrać sobie samemu np ixtreme 1,61NS ??
    i czy jak będę miał taki soft to czy gry z wave np 6 będą mi działać bez problemu czy będę musiał je przerabiać na niższy wave ??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. termit1992

    termit1992 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    tak możesz sam wgrać - musisz miec kontroler SATA w PC
    wcześniej nie zapomnij odczytac klucza napędu !
    tak będą ci gry działać bez zmiany wave ,ale lepiej wgraj iXtreme LT
     
  5. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    skoro ma juz klucz to nie musi wyciagać.
     
  6. grzes87

    grzes87 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    -a jeszcze jedno mnie zastanawia jak nie mam tego urządzenia to skąd mam wsiąść zasilanie do napędu z komputera czy z konsoli czy może jeszcze z czegoś innego??
    -a jeśli tam pisz że trzeba włączyć zasilanie w napędzie to w jakim sensie czy po prostu nacisnąć przycisk wysuwania tacki czy jak??
     
  7. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    1.Zasilanie bierzesz z konsoli, a kablem sata podpinasz do komputera.

    2. Zasilanie w napędzie będzie jak włączysz konsole.

    Jak masz jakiś sprzęt to wtedy zasilanie możesz sobie z ck3 lub innego cudaka wziąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum